miniminivv
Zaangażowana w BB
Narzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można?
Można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można?
W piereszej ciąży to ja jak się położyłam tak spałam teraz ciężko spaćMój narzeczony stwierdził, że ja się nie rozstaje z ta poducha po ciąży no i niestety może mieć rację
Mnie tak ostatnio kulo od wątroby teraz mam dietę letkostrawna i jest okO co może chodzić jeśli co kilka minut czuje ukłucie po prawej stronie brzucha? i tak już chyba od 2h
I ja się próbuje zbożówką oszukać ale to nie to samo byłam przyzwyczajona do 4 fusiastych kaw dziennie, wiec teraz ciężko się funkcjonujeJa piję rano kapsułkowe capucino, i później zbożówkę, ale od tej mnie odrzuca i najczęściej mąż kończy
Mnie nic nie jest. Piję dwie słabe kawy i jest ok.Mnie odrzucilo od kawy. Rano jeszcze mogę wypić rozpuszczalna z mlekiem lub kapsułkę. Później to wręcz niemożliwe [emoji1785]
U mnie 7 tydzień 3 dni. Też słyszałam serduszko!!!! Prze happy!!!!! Gratuluję dziewczyny!!!!Prawdopodobnie 25 kwiecień
O to widocznie zależy od pakietu. Mi pokazuje w przyszłym tygodniu wolne terminy. Ja mam pierwszą wizytę 10.06 bo chciałabym już coś zobaczyć.Umówiłam Się do niego, niestety pierwszy wolny termin dopiero za miesiąc, ale cóż zrobić.