reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja dziś zaczęłam 7 tc, mam totalnie nieregularne cykle, w 41 dc miałam krwawienie implatacyjne, test wyszedł pozytywny tydzień później, a na usg coś widać było 14 maja dopiero, w czwartek było serducho, teraz idę w czwartek przed Grecją

O co może chodzić jeśli co kilka minut czuje ukłucie po prawej stronie brzucha? :( i tak już chyba od 2h

Narzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę :D jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można? :D

Po odstawieniu anty miałam cykle krotkie i okresy max 2 dni. Clo brałam tez wczesnie. Owu wypadało mi najpozniej na 8 dc.
Teraz sie udalo 3 mce po odstawieniu clo i całej reszty. Ale zapisałam kiedy były seksy więc stąd mam pewnosc ze bez wpomagaczy tez miałam wczesnie
Narzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę :D jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można? :D
Ja tak mam od tygodnia. Drzemie nawet w aucie :)

reklama
Do góry