To moje bejbi tydzień młodszePrawdopodobnie 25 kwiecień
reklama
Mega wcześnieU mnie troche wczesniej 16.04 + 6/7 dni
kasica212
Sanka & Samka
Ja dziś zaczęłam 7 tc, mam totalnie nieregularne cykle, w 41 dc miałam krwawienie implatacyjne, test wyszedł pozytywny tydzień później, a na usg coś widać było 14 maja dopiero, w czwartek było serducho, teraz idę w czwartek przed Grecją
Karola1322
Fanka BB :)
Ja zamierzam kupić sobie. A mój po co w pierwszej ciąży nie potrzebna co byłaJa musiałam kupić sobie już ta poduchę ciążowa bo mi ciężko było się już ułożyć
Mój narzeczony stwierdził, że ja się nie rozstaje z ta poducha po ciąży no i niestety może mieć racjęJa zamierzam kupić sobie. A mój po co w pierwszej ciąży nie potrzebna co była
Tylko trzeba dobra kupić i nie oszczędzać , ja kupiłam na allegro ale była za miękka , choć i tak używałam . W tej ciąży ztez kupię tylko lepsząMój narzeczony stwierdził, że ja się nie rozstaje z ta poducha po ciąży no i niestety może mieć rację
Balbinka30
Fanka BB :)
Narzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można?
Po odstawieniu anty miałam cykle krotkie i okresy max 2 dni. Clo brałam tez wczesnie. Owu wypadało mi najpozniej na 8 dc.Mega wcześnie
Teraz sie udalo 3 mce po odstawieniu clo i całej reszty. Ale zapisałam kiedy były seksy więc stąd mam pewnosc ze bez wpomagaczy tez miałam wczesnie
Ja tak mam od tygodnia. Drzemie nawet w aucieNarzekałam na brak objawów a od 2 dni mam taką senność ze zaraz chyba pracy zasnę jak żyć skoro i kawy pić za bardzo nie można?
reklama
Może brzusio się rozciągaO co może chodzić jeśli co kilka minut czuje ukłucie po prawej stronie brzucha? i tak już chyba od 2h