Oo no coś Ty..też o tym myślę moje córki to Kala i Mila w zdrobnieniu więc Nela pasuje heheNie Lenka tylko Nela ten słownik mnie dobija
reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Ja nie krwawiłam i biorę bupka przepisał mi ma miesiąc więc jeszcze trochę mi zostałoA jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
Mnie bardzo stawiał się brzuch więc brałam do 20 tyg, a potem trafiłam do szpitala i przeszłam na mocniejsze leki. Zależy od konkretnego przypadkuA jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
Nam się podoba Michalinka i Wojtuś. Ale jeszcze nie na sto procent.
Malami1303
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie myslałam nad imieniem, czekam na wizytę i jal będzie wszystko ok to dopiero
Dziewczyny. Polecam ten link. Przypadkiem trafiłam na tę serie na yt.
Jest to nie widzimi sie internetowe tylko fachowe porady lekarzy i specjalistow.
Blok o rozwoju ciazy czyta Czubówna, wiec miło sie slucha.
Polecam szczególnie powyzszy dt diety, ziół i pomoc w nudnosciach.
Ciaprok84
Aktywna w BB
Kala i Mila ale ładnie faktycznie Nela pasowała by pięknieOo no coś Ty..też o tym myślę moje córki to Kala i Mila w zdrobnieniu więc Nela pasuje hehe
miniminivv
Zaangażowana w BB
A jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.
Ja miałam jedno popołudnie krwawienie i 2,5 dnia delikatne plamienia i pani dr powiedziała, że leki to przynajmniej do 20tyg - do usg połówkowego. Ewentualnie zmniejszymy trochę dawkę.
reklama
Ciaprok84
Aktywna w BB
I teraz zaczęłam się martwić, bo ja po 3 pronieniach w tej ciąży 2 tyg plamilam A on mi odstawia leki. Trochę dziwnie...Chyba zapisze się jeszcze do innego lekarza na sobotę albo wtorekJa miałam jedno popołudnie krwawienie i 2,5 dnia delikatne plamienia i pani dr powiedziała, że leki to przynajmniej do 20tyg - do usg połówkowego. Ewentualnie zmniejszymy trochę dawkę.