miniminivv
Zaangażowana w BB
Ja mam Duphaston 3x1 - zostały mi dwa opakowania i jak je skończę to mam się przesiąść na luteinę dopochwowo 2x dziennie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam jakoś szczęście na nfz .. Zawsze trafiam dobrze ,a może to tak w moich rejonach Dziś miałam usg i za 2 tygodnie mam być znowu też badanie z usg.Około 12 tc.
Fakt ,że przetrzymałam mojego z dwa dni bo miałam obawy ,ale jego marudzenie wygrało heh no i moja chęć wygrała ze zmęczeniemA ja mam jeszcze pytanie z innej beczki.
Szczegolnie do tych starajacych sie dosc dlugo, gdzie kazdy seks prawie zaplanowany, co 2 dzien, prze kilka mcy. itp
Jak sobie teraz radzicie?
Wczesniej non stop, a teraz chyba trzeba sie troche wstrzymać.. przynamniej ja mam takie obawy żeby coś "nie naruszyć"
Też biorę duphaston 2x1
Ja mam Duphaston 3x1 - zostały mi dwa opakowania i jak je skończę to mam się przesiąść na luteinę dopochwowo 2x dziennie.
To i ja się podłącze z pytaniem, a luteina dowcipna od tej pod język? Tylko sposobem podania?Ewa gratki!
Ja mam luteinę dopochwową, czy się to różni od dupka?
Ewa gratki!
Ja mam luteinę dopochwową, czy się to różni od dupka?