reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama

Dziewczyny. Polecam ten link. Przypadkiem trafiłam na tę serie na yt.
Jest to nie widzimi sie internetowe tylko fachowe porady lekarzy i specjalistow.
Blok o rozwoju ciazy czyta Czubówna, wiec miło sie slucha.
Polecam szczególnie powyzszy dt diety, ziół i pomoc w nudnosciach.

A jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.

Ja miałam jedno popołudnie krwawienie i 2,5 dnia delikatne plamienia i pani dr powiedziała, że leki to przynajmniej do 20tyg - do usg połówkowego. Ewentualnie zmniejszymy trochę dawkę.

reklama
Ja miałam jedno popołudnie krwawienie i 2,5 dnia delikatne plamienia i pani dr powiedziała, że leki to przynajmniej do 20tyg - do usg połówkowego. Ewentualnie zmniejszymy trochę dawkę.
I teraz zaczęłam się martwić, bo ja po 3 pronieniach w tej ciąży 2 tyg plamilam A on mi odstawia leki. Trochę dziwnie...Chyba zapisze się jeszcze do innego lekarza na sobotę albo wtorek

Do góry