Ja dostałam info od pani dr że pod język dają wtedy kiedy nie ma ciąży , np na regulację cykli. Więc ta druga będzie mocniejszą chybaTo i ja się podłącze z pytaniem, a luteina dowcipna od tej pod język? Tylko sposobem podania?
reklama
Luteina tania rzeczywiście , to chyba można prosić o zamianę jak lek ten sam...hmm ale większość ma dupka właśnieNa pewno ceną - luteina jest refundowana, duphaston nie.
Ja akurat dostałam duphaston jak zaczęłam krwawić, więc sensu nie było aplikować leku do pochwy.
Jak pani doktor wypisywała mi receptę, a jeszcze nie wiedziałam jaki dokładnie lek mi da zapytałam czy to ten pod język, to odpowiedziała że nie, że ten pod język w mojej sytuacji będzie za słaby...
Teraz już nie mam krwawień ani plamień, to po wykończeniu duphastonu mogę przejść na luteinę i tu pani doktor właśnie powiedziała, że kuracja będzie tańsza.
A mówiła dlaczego masz brać?Może droga dedukcji, jeśli dostałam ta słabsza luteinę bez żadnych badan, więc jakby ,,bezpieczniej"?
Ciaprok84
Aktywna w BB
Ale jak będzie chłopiec to chce Maksymiliana jak tescJa tak w zasadzie to już mówi że to Lenka
Ciaprok84
Aktywna w BB
Ale jak będzie chłopiec to chce Maksymiliana jak tesc
Nie Lenka tylko Nela ten słownik mnie dobija
reklama
A jak długo się bierze? Ja mam nadzieję że nie będę musiała po następnej wizycie.mialam krwawienie w piątek o potem już nie.W zasadzie chyba dlatego, że brałam ja również w poprzedniej ciąży.. tak w ciemno trochę...