Przykro mi. Bądź jednak dobrej myśli że w końcu się uda.Jestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Bądź jednak dobrej myśli że w końcu się uda.Jestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę
A powiedz proszę, czy to było Twoje pierwsze usg, czy wcześniej tez robiłaś? Jeśli tak, to co było wcześniej widać?No to ladnie. Nie ma co przekreslac! U mnie serduszko biło dopiero 6+5. Czasem doslownie 2-3 dni w jedna lub druga strone i juz roznica jest duza!
Może dzidzia zrobi wszystkim na przekór i będzie dobrze.Powiedział, ze szanse są niewielkie na to, ze serce będzie bić i ze mam jutro jechać do szpitala
Pięknie. Mam nadzieje, ze u mnie tez zabije serce...mohaaa ja w ciąży która utrzymałam wylądowałam z wielkim krwawieniem w szpitalu też był to 6tydz i któryś dzień nie pamiętam. Zrobili usg zarodek był serca brak zostawili mnie na 7dni dając tylko luteine nie badając ani nic. Po tych 7 dniach usg i albo lyzeczkowanie albo dobre wieści i u mnie było to drugie!!! Wierzę że u Ciebie będzie taka sama sytuacja...
Kochana, głowa do góry czytałam, że serduszko pojawia się w drugiej połowie 6 tygodnia. Ma fasolka jeszcze czas idź za pare dni na usg, bądź dobrej myśliPięknie. Mam nadzieje, ze u mnie tez zabije serce...
Nie, ja juz nie chce wiecejPrzykro mi. Bądź jednak dobrej myśli że w końcu się uda.
Mam nadzieje tylko u mnie jest skończony 7 tydzień wg OM, a wg usg 6+3, wiec chyba powinno się coś już dziać. Czytałam właśnie artykuł u mamy ginekolog i ona mówi, ze w 6 tc gdzie wielkość zarodka ma przynajmniej 3 mm jest już bicie serca. Jest tez napisane, ze do 6 mm musi bić serce. A u mnie jest już taka wielkość zarodka ;(
Kochana, głowa do góry czytałam, że serduszko pojawia się w drugiej połowie 6 tygodnia. Ma fasolka jeszcze czas idź za pare dni na usg, bądź dobrej myśli
Przykro mi podczytywalam Twoja historie i mocno Ci kibicowalam. Dobrze ze wykryli ta ciaze pozamaciczna nim peknal jajowod.Nie, ja juz nie chce wiecej
Ciaza w lewym jajowodzie, niebawem mam operacje