zuza9292
Fanka BB :)
Hej hej [emoji847] ja biorę duphaston, ale nudności i właśnie odpychanie na zapachy mam cały czas, ciężko coś zjeść. Dla maluszka warto [emoji173] chociaż dieta życia jak na razie [emoji85] dzisiaj mąż zrobił jajecznicę na śniadanie. Masakra, zapach mnie odtrącił, ale coś wmusiłam. Na obiad pieczone udko i było też ciężko. Na siłę coś trzeba wpychać w siebie.
Cześć Dziewczyny jestem dzisiaj 8t1d, termin według OM 29.12 według wielkości zarodka z usg tydzień temu 31.12 ale tak sobie pomyślałam że będę pisać tutaj. Jutro idę do ginekologa w luxmedzie, mój prowadzący mi zlecił wszystkie niezbędne badania, a wolę zrobić przez luxmed, może coś będzie w pakiecie. Tydzień temu w sobotę widzieliśmy serce, zarodek miał 0,59 cm. Mam niestety spadki progesteronu, badałam go praktycznie od momentu kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży. Biorę Duphaston i Lutinus. Po Duphastonie mam dziwne samopoczucie, ściśnięty żołądek, odrzuca mnie od niektórych zapachów i smaków, częste nudności. Któraś z Was też tak ma? Mam skończone 30 lat