zuza9292
Fanka BB :)
U mnie 7+1 [emoji4]Dziewczyny A w którym tygodniu teraz jesteście? Ja wg ostatniej miesiączki 5t2d. A wy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 7+1 [emoji4]Dziewczyny A w którym tygodniu teraz jesteście? Ja wg ostatniej miesiączki 5t2d. A wy?
A kiedy miałaś pierwsza wizytę, na której nic było nic widać?Witam! ja mam wizytę za dwa tygodnie, na pierwszej nic nie było widać jedynie powiększone endometrium, pierwsza beta 680, druga po 48h - 1740 wiec jestem dobrej myśli że zawitam u was na dłużej
przykro mi, może jednak nie wszystko stracone? jedziesz do szpitala?Dziewczyny u mnie to koniec. Coraz więcej krwi, brzuch boli
Nie dane mi juz byc matką
Nie bylo jeszcze nic widać, dlatego mam isc jutro
Leki na plamienia mam od internisry, przyjęlam dopiero 2 dawki
Martyna tak, może dlatego, że mam bardzo ciężką pracę, pracując nie utrzymałabym dziecka
Szczerze współczuję, trzymaj się. Tak wiem właśnie,, że tu w DE wczesnej ciąży nie podtrzymują i wogóle nie uważają, dopiero po skończonym 8 tygodniu rozpoczynają badania.Nie, ostatnio w szpitalu nie potraktowali mnie dobrze. Jutro mam lekarza
Nie wyobrazam sobie nie farbowac i nie odmowie sobie tegoJa już za farbowalam.. W pierwszej ciąży też farbowalam włosy
5 tydzień (4+6)Dziewczyny A w którym tygodniu teraz jesteście? Ja wg ostatniej miesiączki 5t2d. A wy?