reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Czy Wam też tak strasznie wypadają włosy? Wiem że w ciąży to chyba powinno być odwrotnie a mi włosy lecą garściami :( jak tak dalej pójdzie to lysą zostanę.... dodam że przed ciążą z tarczyca wszystko było ok

Cześć dziewczyny,
Przestałam dostawać powiadomienia i myślałam, ze nikt tu już nie pisze. Wczoraj byłam na usg. Wg usg 5t5d, lekarz twierdzi ze po prostu później zaczęła się rozwijać (bo kiedy byla owulacja to wiemy, miałam robiony zastrzyk). Trochę mnie to zasmuciło, ale lekarz mówi, ze wszystko ok. Zarodek ma 2 mm. Akcji serduszka jeszcze nie ma, idę za tydzień w czwartek.

Załączniki

• 0E3E5FC6-8716-4D60-8B2A-6874CE2C375B.jpeg
    0E3E5FC6-8716-4D60-8B2A-6874CE2C375B.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 83
Cześć dziewczyny,
Przestałam dostawać powiadomienia i myślałam, ze nikt tu już nie pisze. Wczoraj byłam na usg. Wg usg 5t5d, lekarz twierdzi ze po prostu później zaczęła się rozwijać (bo kiedy byla owulacja to wiemy, miałam robiony zastrzyk). Trochę mnie to zasmuciło, ale lekarz mówi, ze wszystko ok. Zarodek ma 2 mm. Akcji serduszka jeszcze nie ma, idę za tydzień w czwartek.
Trzeba być dobrej myśli i cierpliwie czekać, nie myśl o złych rzeczac. Bijące serduszko na bank wkrótce usłyszysz

U mnie dzis sporo krwi, dzieciaki tak daly w kość, że masakra. Mam już luteine, niebawem zapodam

U mnie od dwóch dni brązowe plamienie. Niby wkładka czysta, ale są ślady na papierze po każdej wizycie w toalecie. Już nie mogę wytrzymać do poniedziałku.
Zaczynam też schizować co z tą wysoką betą. Osiwieje w tym miesiącu... a mówią, że ciąża to błogosławieństwo.

U mnie od dwóch dni brązowe plamienie. Niby wkładka czysta, ale są ślady na papierze po każdej wizycie w toalecie. Już nie mogę wytrzymać do poniedziałku.
Zaczynam też schizować co z tą wysoką betą. Osiwieje w tym miesiącu... a mówią, że ciąża to błogosławieństwo.
uważasz że masz za wysoką betę?dlaczego?

reklama
Do góry