mohaaa
Fanka BB :)
Nie dziękujeTego Ci zycze! Nie zamartwiaj sie na zapas! Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękujeTego Ci zycze! Nie zamartwiaj sie na zapas! Trzymam kciuki.
Witam wszystkich serdecznie. U mnie termin 2 styczeń, na razie według kalkulatora. Obecnie 8 tydzień. Wizyta u lekarza 20.05. Mam nadzieję że będzie dobrze. PozdrawiamCześć, są już tu może mamy z terminem na styczeń 2020 ? Mi wychodzi 1-2 styczeń...
JaCzy jest tu ktoś z Krakowa?
Trzeba być dobrej myśli i cierpliwie czekać, nie myśl o złych rzeczac. Bijące serduszko na bank wkrótce usłyszyszCześć dziewczyny,
Przestałam dostawać powiadomienia i myślałam, ze nikt tu już nie pisze. Wczoraj byłam na usg. Wg usg 5t5d, lekarz twierdzi ze po prostu później zaczęła się rozwijać (bo kiedy byla owulacja to wiemy, miałam robiony zastrzyk). Trochę mnie to zasmuciło, ale lekarz mówi, ze wszystko ok. Zarodek ma 2 mm. Akcji serduszka jeszcze nie ma, idę za tydzień w czwartek.
uważasz że masz za wysoką betę?dlaczego?U mnie od dwóch dni brązowe plamienie. Niby wkładka czysta, ale są ślady na papierze po każdej wizycie w toalecie. Już nie mogę wytrzymać do poniedziałku.
Zaczynam też schizować co z tą wysoką betą. Osiwieje w tym miesiącu... a mówią, że ciąża to błogosławieństwo.
Z jakiej dzielnicy? Kliny z tej strony