reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

A ja po badaniu ,pęcherzyka nie ma ale wygląda ciazowo. Nie wiem skąd to plamienie beta ładnie rośnie to najważniejsze. Mam luteinę brać i nie przemęczać się.

reklama
Mi ostatnio pomagała woda gorąca ale nie wrząca i do tego imbir i cytryna - to mi ginka mówiła bo widziała, że kiepsko wyglądam. Tylko chyba mam uczulenie na imbir bo mi na twarzy wywaliło, więc masakra [emoji853].
Niedość że mnie mdli to i zaczynają się wymioty

Czy może ktoś się orientuje :D jeśli 12.05 byłam 5+5 i ciąża była młodsza o 6 dni i był na usg tylko pęcherzyk 7 mm, to jak może sprawa wyglądać po 9 dniach? To będzie 7+0. O ile rośnie pęcherzyk w ciągu 9 dni? I czy powinien już być zarodek, czy nadal może być sam pęcherzyk?

Powinien byc zarodek i tak to bedzie 7.0 wiec juz powinno byc nie tylko widac zarodek ale i serduszko.
Czy może ktoś się orientuje :D jeśli 12.05 byłam 5+5 i ciąża była młodsza o 6 dni i był na usg tylko pęcherzyk 7 mm, to jak może sprawa wyglądać po 9 dniach? To będzie 7+0. O ile rośnie pęcherzyk w ciągu 9 dni? I czy powinien już być zarodek, czy nadal może być sam pęcherzyk?

No właśnie tylko gin mi mówił, ze 6 dni młodsza... i teraz się zastanawiam. Jak nie będzie zarodka, to pewnie wpadnę w rozpacz
Aaaa przepraszam Cie myslalam ze po tych kilku dniach wychodzi 5+5. Jezeli minus 6 dni to 4+6, tak? U mnie 5+1 nic nie bylo. Zupelna pustka.

Aaaa przepraszam Cie myslalam ze po tych kilku dniach wychodzi 5+5. Jezeli minus 6 dni to 4+6, tak? U mnie 5+1 nic nie bylo. Zupelna pustka.
Wg gina w ndz było 4+6, a jak pójdę we wtorek i nadal będzie młodsza o te 6 dni, to zamiast 7+0, które powinno być wg OM, to będzie 6+1. Co myślisz o tym?

To za okolo 9 dni juz bedzie zarodek. U mnie 5+6 wygladalo tak jak na pierwszym foto.
A 6+5 jak na drugim i tu juz byla akcja serduszka.
received_2487441394816369.jpeg
20190320_191240.jpeg

reklama
Do góry