reklama
U mnie najpierw było 3 dniowe plamienie a późnij coś przypominającego okres tylko bardziej obfity.Cześć
Zrobiłam dziś bete, jutro wynik po 10
Dziewczyny a czy przy ciąży biochemicznej dużo jest krwi? Przepraszam, ze pytam, ale caly czas plamię a tu z nikad pomocy
Buba88
Fanka BB :)
Będzie na śpioszkiDziewczyny to jest mój rok wygrałam pierwszy raz w totka i to stoweczke cieszę się jak dziecko
O matko jaki miks! Noe dziwie się, że tak byłoJa miałam do tej pory raz, ale to chyba dlatego że zjadłam oliwki, ogórki, pistacje i wszystko popilam mlekiem, a na koniec jeszcze doprawiłam brokułem. Raczej miałam taki tydzień, gdzie miałam problem z zaparciami, ale odkad codziennie rano pije koktajl owocowo-warzywny problemów nie ma
Jeżeli masz biegunki jedz więcej produktów bogatych w żelazo. Tylko nie przesadź w druga stronę
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Ja mam czasem tak, ze czuje mocne objawy, a czasem w ogóle nic nie czuje. Ponoć to normalneHej dziewczyny! Ja ostatnio schizuję bo mdłości mi stopniowo zanikają;( wizytę u lekarza prowadzącego mam dopiero 30stego więc na szybko umówiłam się na jutro do mojej starej ginekolog aby zobaczyc co się dzieje! W poprzedniej ciąży prawie nie miałam objawów i jak zanikał mi ból piersi to był to zły objaw,dlatego teraz panikuję;(
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Tak wychodzi wg om lekarz powiedział ze wszystko idealnie i żeby absolutnie już bety nie sprawdzać, bo serwujemy w ten sposób dzieciątku ogromny stres.Ufff, jak dobrze, ze to napisałaś. Ja tez tydzień temu robiłam beta hcg i przyrost miałam 52% (1815 i po 48h 2770), zestresowalo mnie to strasznie. Lekarz powiedział, ze rośnie i to najważniejsze, ale dobrze wiedzieć, ze jak osiągnie pułap 2000, to rośnie wolniej, bo ide jutro znow sprawdzić betę. Rozumiem, ze zarodek zobaczyłaś tydzień temu, gdy miałaś 5+3?
Hmm.. też tak mam. Piersi już mnie tak nie bolą, ale za to mdłości mi się zwiększyłyJa mam czasem tak, ze czuje mocne objawy, a czasem w ogóle nic nie czuje. Ponoć to normalne
mohaaa
Ja mam cały czas śluz zabarwiony na delikatny kolor beżowy. Nie ma tego dużo, może 3 razy w ciągu dnia na papierze toaletowym, ale jednak... stresuje mnie to tylko. Czy możliwe, ze luteina i duphaston jeszcze nie działają? Biorę je od niedzielnego popołudnia
reklama
Karola1322
Hmm ja w pierwszej nie wyniotywalam teraz też nie. W pierwszej bolał mnie brzuch na okres i ogórki mogłam jeść. Teraz bolą piersi jem cały czas dżem na początku teraz pomidory koktajlowe