miniminivv
Zaangażowana w BB
Za dwie godziny mam wizyte i właśnie zaczełam delikatnie krwawić... dzisiaj 6t1d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za dwie godziny mam wizyte i właśnie zaczełam delikatnie krwawić... dzisiaj 6t1d
Hej dziewczyny z radością udało mi się tu dołączyć ☺ pierwsza ciąża ostatni okres 22 marca. Na usg 6 maja pęcherzyk ciążowy jednak jeszcze brak zarodka. Kolejna wizyta dopiero 27 maja. Jestem mega szczęśliwa ale panicznie stresuje się poronieniem...
Dawaj znać, trzymamy kciuki!Za dwie godziny mam wizyte i właśnie zaczełam delikatnie krwawić... dzisiaj 6t1d
Ja mam dokładnie tak samo jak Ty, nic więcej. Poza tym, że strzeliło mnie w kręgosłupie i leżę od dwóch dni w łóżku. Ale to raczej nie objaw ciąży tylko ciąża temu pomogłaMęczą was jakieś objawy? Mnie kompletnie nic oprócz zwiększonego apetytu i bolu piersi..