Malami1303
Fanka BB :)
No to super, teraz juz bez nerwów i stresu gratkiSuper wiadomość! W poniedziałek juz na pewno będzie widać serduszko ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super, teraz juz bez nerwów i stresu gratkiSuper wiadomość! W poniedziałek juz na pewno będzie widać serduszko ❤❤❤
Dziewczyny jest po wizycie
Chyba za bardzo panikuje, bo wszystko jest ok. Tzn nie widać jeszcze serduszka wychodziło dziś 6tydz i 4dzien. Pecherzyk ładny i kuleczka w środku też wszystko prawidłowo rośnie.
Te uplawy bo lekarz powiedzial ze nie są to plamienia A nawet teraz przy badaniu ich nie było nie wiadomo z jakiego powodu.
Kolejna wizytę mam w poniedziałek na 19 I chyba już wtedy musi być serduszko co?
Dziękuję za 3manie kciuków trochę się uspokoilam
Witam nowe dziewczyny.
Super, że wszystko ok Ale jeśli nie plamienia, to co to w takim razie było??
Dziewczyny jak sobie radzicie z biegunką?
Ja miałam do tej pory raz, ale to chyba dlatego że zjadłam oliwki, ogórki, pistacje i wszystko popilam mlekiem, a na koniec jeszcze doprawiłam brokułem. Raczej miałam taki tydzień, gdzie miałam problem z zaparciami, ale odkad codziennie rano pije koktajl owocowo-warzywny problemów nie maDziewczyny jak sobie radzicie z biegunką?
W którym jesteś tygodniu? Tez mam jutro usg Pewnie jest gdzieś napisane na poprzednich stronach, ale ciężko mi do tego dojśćCześć dziewczyny. Trochę się nie odzywałam, ale miałam trochę problemów i z samopoczuciem i prywatnych. No więc na początku witam nowe dziewczyny
W poniedziałek byłam u lekarza rodzinnego. Niestety powiedziała, że nie może mi nic bezpiecznego przepisać na mdłości i wymioty (mogę tylko zażywać imbir w tabletkach), ale dała zlecenie na morfologię, badania tarczycy i mocz i coś tam jeszcze. Od razu zrobiłam te badania i wyszło tylko tyle, że jestem porządnie odwodniona. TSH 2,21, więc muszę minimalne zwiększyć dawkę leku na tarczycę. Jutro o 16:20 mam usg i zobaczymy co wyjdzie.