reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzień dobry
Ja właśnie też się cały czas martwię,bo cały czas mam te uplawy brazowe...brzuch mnie nie boli Ale wydaje mi się że piersi mniej bolą (albo już sobie wkracam) Wczoraj źle się czułam cały dzień bolała mnie głowa i miałam mdłości. Do czwartku chyba zejdę na zawał:(
Jak długo masz uplawy? Jest ich dużo? Bierzesz jakieś leki na to? Ja mam ten sam problem. W sob miałam odrobine, w ndz nawet różowe, a wczoraj niewiele jasnobrązowego. Od ndz biorę luteinę i duphaston

reklama
Jak długo masz uplawy? Jest ich dużo? Bierzesz jakieś leki na to? Ja mam ten sam problem. W sob miałam odrobine, w ndz nawet różowe, a wczoraj niewiele jasnobrązowego. Od ndz biorę luteinę i duphaston

Od 4 mają biorę 2x3 duphaston ale i zastrzyki neoparin raz dziennie one są na rozrzedzenie krwi wcześniej brałam Acard.
Od kilku dni biorę też luteine dowcipna 2x2 Ale nic nie pomaga. Generalnie to nie da plamienia ale uplawy w kolorze dosłownie brązowym. Z lekarzem jestem caly czas na tel.

Od 4 mają biorę 2x3 duphaston ale i zastrzyki neoparin raz dziennie one są na rozrzedzenie krwi wcześniej brałam Acard.
Od kilku dni biorę też luteine dowcipna 2x2 Ale nic nie pomaga. Generalnie to nie da plamienia ale uplawy w kolorze dosłownie brązowym. Z lekarzem jestem caly czas na tel.
Rozumiem, bo ja tez miałam takie uplawy w 1 ciąży. W którym jesteś tyg?

A zarodek już widziałaś czy sam pęcherzyk? Co lekarz mówi na te upławy?

Widziałam pecherzyk i mała kropkę bez echa to był 5tydz i 3 dzień.
Mówi że jeśli mnie nic nie boli to mam brać leki i czekać do wizyty. 3 razy straciłam ciążę więc sama wiem że jeżdżenie po szpitalach nic mi nie da, dadzą mi te same leki co mam w domu i każą leżeć.
Ale do czwartku chyba zejdę na zawał :/

Widziałam pecherzyk i mała kropkę bez echa to był 5tydz i 3 dzień.
Mówi że jeśli mnie nic nie boli to mam brać leki i czekać do wizyty. 3 razy straciłam ciążę więc sama wiem że jeżdżenie po szpitalach nic mi nie da, dadzą mi te same leki co mam w domu i każą leżeć.
Ale do czwartku chyba zejdę na zawał :/
Będzie dobrze, bądź dobrej myśli chociaż wiem sama ze ciężko który to będzie tydzień jak pójdziesz w czwartek na usg?

reklama
Do góry