reklama
zuza9292
Fanka BB :)
A na kiedy masz termin?
Cosmolady mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!! Jestem z Tobą.
Czy wszystkie macie wizyty tak szybko? Bo wychodzi na to że mam najpóźniej a jeden z najwcześniejszych terminów. Jak zadzwoniłam i powiedziałam wynik bety i który tydzień to sekretarka mojego lekarza mnie na 3.06 umówiła, ale może też być tak że wcześniejszy tydzień mój lekarz ma wolne i to może dlatego. Ale z synem też byłam pierwszy raz 8+6 i już był super maluszek co ruszał rączkami i nóżkami teraz będę jeszcze kilka dni dalej, więc może i lepiej skoro i tak nic się nie dzieje. Objawów nie ma żadnych prócz braku miesiączki i senność i jednej co nie mialam w pierwszej ciąży czyli ból piersi, ale myślę że to przez to że ja jeszcze mleko miałam choć nie karmię już 2 lata haha byłabym dobra mamka
G
gosc 14
Gość
Witaj Bosiek
Zuza nie wiem właśnie bo mam PCOS ale między 1 a 4 stycznia później nie po byłam na wakacjach bez męża a wcześniej raczej też nie bo w 11dc byłam na badaniu drożności jajowodów i owulacji nie było widać.
Zuza nie wiem właśnie bo mam PCOS ale między 1 a 4 stycznia później nie po byłam na wakacjach bez męża a wcześniej raczej też nie bo w 11dc byłam na badaniu drożności jajowodów i owulacji nie było widać.
Witaj w gronie styczniówekMoze i ja sie przywitam Beta pozytywną, @ brak czekam na potwierdzenie u gin. 5+5 z moich wyliczeń. Pracuje w szpitalu na Intensywnej KCH wiec jak zobaczyłam ze cos jest inaczej zrobilam Bete i jest
ja też 23 na 10 rano.Ja mam na 23 ale to dlatego, że sama chciałam ciut później. Z tego co wiem to w mojej przychodni nie robią USG dopochwowego, mimo że to przychodnia przy szpitalu położniczym...
Karola1322
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie u mnie już wiedzą w pracy majstry że jestem i mam pracę lettka... Tylko umowę mam krótką ale tak zrobią żebym wróciła ulga... Fartuch mam ciansy jak siedzę brzuch mi przeszkadza coś szybko za dużo jem
mohaaa
Super!!! Masz może wielkość pęcherzyka i wielkość zarodka?Wszystko wzorowo, serdszko bije [emoji173] za 3 tygodnie będę mogła już posłuchać [emoji7]Zobacz załącznik 972111
reklama
zuza9292
Tylko zarodka ma 0,25 cm według om to 6t2d a usg 5t6d ale to podobno tak moze byc i wszystko w normie
Super!!! Masz może wielkość pęcherzyka i wielkość zarodka?