reklama
kasica212
Sanka & Samka
A właśnie, dziewczyny planujecie przed L4 jeszcze urlopy? Bo u mnie jeśli wszystko będzie ok, to bardzo chciałabym w czerwcu jeszcze pojechać gdzieś daleko ale nie wiem jak lekarz się ustosunkuje do tego
Ja byłam 2-4 w Londynie (implantacja była 30), teraz mam zaraz znów lecieć i lekarz powiedział, że spokojnie mogę.
Zabka86
Początkująca w BB
Czesc to tak jak ja:-) jestem w 4 ciazy mam 2 corki i synka. (2009, 2012 i 2015)Witam ale dużo już napisane Wow według OM termin koniec grudnia, według bety i pierwszego usg ciąża będzie młodsza. Dziś idę na kolejne i liczę zobaczyć zarodek
W listopadzie kończę 34 to moja 4 ciąża, mam już 2 córki i synka (3cc - 2009, 2011 i 2014)
kasica212
Sanka & Samka
SuperCzesc to tak jak ja:-) jestem w 4 ciazy mam 2 corki i synka. (2009, 2012 i 2015)
G
gosc 14
Gość
Witam wszystkie nowe mamusie.
Co do urlopu my lecimy 18.07 -04.08 to już będzie drugi trymestr. W pierwszym ja bym nie ryzykowała bo jest ryzyko poronienia, tak mi mówiła moja ginekolog w pierwszej ciąży i później w 8 i 9 miesiącu jest ryzyko przyspieszenia porodu i też lepiej nie letac generalnie drugi trymestr to najlepszy moment.
Co do urlopu my lecimy 18.07 -04.08 to już będzie drugi trymestr. W pierwszym ja bym nie ryzykowała bo jest ryzyko poronienia, tak mi mówiła moja ginekolog w pierwszej ciąży i później w 8 i 9 miesiącu jest ryzyko przyspieszenia porodu i też lepiej nie letac generalnie drugi trymestr to najlepszy moment.
kasica212
Sanka & Samka
WitajWitam wszystkie nowe mamusie.
Ja leciałam nie wiedząc że jest Poza tym za granicą możesz spokojnie latać od początku do chyba 28 tc.
Mój lekarz nie widzi problemu
.
Ostatnia edycja:
Ja już leciałam 2 razy. Raz chwilę po zapłodnieniu i drugie raz jak już wiedziałam że w ciąży jestem to było kilka dni po tym jak @ miałam dostać. Trochę się stresowałam ale wypiłam magnez przed lotem i było dobrzeWitaj
Ja leciałam nie wiedząc że jest Poza tym za granicą możesz spokojnie latać od początku do chyba 28 tc.
Mój lekarz nie widzi problemu
Carenik
Fanka BB :)
Jak sie czujesz?
Nie wiem. Nie mieszkam w Pl, nie wiem nawet gdzie tu się udać, aby zrobić
reklama
Daleb delikatnie plamie i delikatnie boli mnie podbrzusze. Jutro robie bete, ale wynuk poznam dopiero w czwartek
Dziewczyny piękne zdjecia! Mam nadzieję, że niebawem każda z nas bedzie się mogla takim pochwalic
Dziewczyny piękne zdjecia! Mam nadzieję, że niebawem każda z nas bedzie się mogla takim pochwalic