reklama
milka181
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny musimy myśleć pozytywnie i tak będzie mnie od czasu do czasu mdli a po za tym żadnych objaw ciąży, do wizyty zostało juz tak mało - poniedziałek, kto jeszcze zaczyna tydzień od wizyty?
Ja też nie moge sie doczekać wizyty ale mam w przyszły poniedziałek dopiero u mnie też brak jakichkolwiek objawów...
Dagi89
Fanka BB :)
Myśl pozytywnie, musi być dobrze który tydzień u Ciebie?Ja też nie moge sie doczekać wizyty ale mam w przyszły poniedziałek dopiero u mnie też brak jakichkolwiek objawów...
Ja mam wizytę po 20 mają , jeszcze mam się kontaktować. Ale chyba nie wytrzymam i zrobię przed 20. Muszę wiedzieć że serduszko bije bo się wykończe tym czekaniem.Ja też nie moge sie doczekać wizyty ale mam w przyszły poniedziałek dopiero u mnie też brak jakichkolwiek objawów...
zuza9292
Też mam w poniedziałek
Hej dziewczyny musimy myśleć pozytywnie i tak będzie mnie od czasu do czasu mdli a po za tym żadnych objaw ciąży, do wizyty zostało juz tak mało - poniedziałek, kto jeszcze zaczyna tydzień od wizyty?
mohaaa
Ja tez nie mogę się doczekać wizyty, a jeszcze 10 dni ;( stresuje mnie, ze beta urosła 52% w ciągu 48h i wczoraj miałam lekkie bezowe plamienie, dziś tez zauważyłam na papierze toaletowym kropelkę takiego jasnobrązowego, także nie wiem jak wytrzymam do 21.05.
zuza9292
Leż i odpoczywaj jak coś będzie Ciebie bardziej niepokoiło, to warto przejechać się do szpitala i sprawdzić co i jak. Mi tak zawsze ginka mówiła.
Ja tez nie mogę się doczekać wizyty, a jeszcze 10 dni ;( stresuje mnie, ze beta urosła 52% w ciągu 48h i wczoraj miałam lekkie bezowe plamienie, dziś tez zauważyłam na papierze toaletowym kropelkę takiego jasnobrązowego, także nie wiem jak wytrzymam do 21.05.
reklama
mohaaa
No właśnie. Nigdy nie myślałam o szpitalu, ale faktycznie to nie głupi pomysłLeż i odpoczywaj jak coś będzie Ciebie bardziej niepokoiło, to warto przejechać się do szpitala i sprawdzić co i jak. Mi tak zawsze ginka mówiła.