reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej dziewczyny :) musimy myśleć pozytywnie i tak będzie :) mnie od czasu do czasu mdli a po za tym żadnych objaw ciąży, do wizyty zostało juz tak mało - poniedziałek, kto jeszcze zaczyna tydzień od wizyty?

reklama
Hej dziewczyny :) musimy myśleć pozytywnie i tak będzie :) mnie od czasu do czasu mdli a po za tym żadnych objaw ciąży, do wizyty zostało juz tak mało - poniedziałek, kto jeszcze zaczyna tydzień od wizyty?

Ja też nie moge sie doczekać wizyty ale mam w przyszły poniedziałek dopiero :( u mnie też brak jakichkolwiek objawów...

Ja też nie moge sie doczekać wizyty ale mam w przyszły poniedziałek dopiero :( u mnie też brak jakichkolwiek objawów...
Ja mam wizytę po 20 mają , jeszcze mam się kontaktować. Ale chyba nie wytrzymam i zrobię przed 20. Muszę wiedzieć że serduszko bije bo się wykończe tym czekaniem.

Ja tez nie mogę się doczekać wizyty, a jeszcze 10 dni ;( stresuje mnie, ze beta urosła 52% w ciągu 48h i wczoraj miałam lekkie bezowe plamienie, dziś tez zauważyłam na papierze toaletowym kropelkę takiego jasnobrązowego, także nie wiem jak wytrzymam do 21.05.

Leż i odpoczywaj :) jak coś będzie Ciebie bardziej niepokoiło, to warto przejechać się do szpitala i sprawdzić co i jak. Mi tak zawsze ginka mówiła.
Ja tez nie mogę się doczekać wizyty, a jeszcze 10 dni ;( stresuje mnie, ze beta urosła 52% w ciągu 48h i wczoraj miałam lekkie bezowe plamienie, dziś tez zauważyłam na papierze toaletowym kropelkę takiego jasnobrązowego, także nie wiem jak wytrzymam do 21.05.

Tak panikowałam, że mi się objawy uspokoiły a od wczoraj mam takie mdłości i zgage, że prawie nic zjeść nie mogę. Nie narzekam :) nawet się cieszę bo mnie to trochę uspokajaja przed wizytą w poniedziałek.

reklama
Do góry