reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej. Naczytalam się o pustym jaju plodowym :( I teraz nie mogę normalnie funkcjonować. Wizytę mam ok 20 mają. Jeszcze mam się kontaktować z lekarzem.

reklama
Czuje że to będzie dla nas wszystkich najgorszy maj w życiu.... w czerwcu już odetchniemy spokojniej....

A ja dziś słabe samopoczucie...Nic się nie działo 2 dni A dziś plamie na różowo ciężko to nazwać czerwienią. Lekarz na wtorkowej wizycie kazał mi zmniejszyć ilość tabletek które biorę i odstawić luteine i dziś niespodzianka.
Napisałam do niego,oddzwonił kazał zwiększyć znowu leki i leżeć. Jak będzie mnie bolał brzuch i dostanę jakis skurczy mam jechać do szpitala.

Mój optymist dziś zgasł ale cały czas wierzę że w czwartek okaże się że wszystko ok.

Bądź dobrej myśli! Idzie weekend więc odpocznij i staraj się nie stresować! 3 mam mocno kciuki!!!!

Bądź dobrej myśli! Idzie weekend więc odpocznij i staraj się nie stresować! 3 mam mocno kciuki!!!!

3 poprzednie razy miałam zle przeczucie i skończyło się źle teraz jednak czuje że Bedzie dobrze.
Deszcz u nas padał jednocześnie świeciło słońce i piękna tęcza nad domem wyszła uważam że to dobry znak ;)

Dziewczyny, więcej optymizmu! :)
Wiem, że może pogoda nie jest zbyt łaskawa, a czytanie wiadomości na forach tylko nakręca paranoje... Nie wkręcajmy sobie nic :) Co ma być, to będzie. Cierpliwości i więcej wiary :)

Dzisiaj zauważyłam 2 dosyć duże plamy jakby krwi na wkladce.. byłam w szpitalu niby wszystko ok, cały czas pęcherzyk tylko widac, ale już ma 12,3mm. Mam też małe krwiaki z popekanych naczynek. Kazała mi brać luteine. Następna wizyta za tydzień w piątek. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Witam:) Czytam Wasze posty od jakiegoś czasu bo po prostu czułam, że jestem w ciąży. Test pokazał dopiero albo raczej już pierwsze dwie krechy wczoraj wieczorem i dzisiaj rano powtórka :) Także mam nadzieje, że wszystko się potwierdzi i zostanę na tym forum.

Fajnie byłoby wstawić sobie gdzieś na stałe datę porodu czy ilość tygodni . Są takie suwaczki Ale ich nie widać w telefonie. Ja mam wstawiony pod każdym postem swoim, ale widać tylko na kompie.

reklama
Fajnie byłoby wstawić sobie gdzieś na stałe datę porodu czy ilość tygodni . Są takie suwaczki Ale ich nie widać w telefonie. Ja mam wstawiony pod każdym postem swoim, ale widać tylko na kompie.

I ja wstawiłam ten suwaczek! Ale zastanawiam się, czy to trzeba codziennie go zmieniać, aby pokazywał rzeczywiste wartości, czy to się samo będzie zmieniać automatycznie?

Do góry