reklama
Buba88
Fanka BB :)
A ja dziś słabe samopoczucie...Nic się nie działo 2 dni A dziś plamie na różowo ciężko to nazwać czerwienią. Lekarz na wtorkowej wizycie kazał mi zmniejszyć ilość tabletek które biorę i odstawić luteine i dziś niespodzianka.
Napisałam do niego,oddzwonił kazał zwiększyć znowu leki i leżeć. Jak będzie mnie bolał brzuch i dostanę jakis skurczy mam jechać do szpitala.
Mój optymist dziś zgasł ale cały czas wierzę że w czwartek okaże się że wszystko ok.
Bądź dobrej myśli! Idzie weekend więc odpocznij i staraj się nie stresować! 3 mam mocno kciuki!!!!
mohaaa
Tez tak czuje... jutro cały planuje leżećCzuje że to będzie dla nas wszystkich najgorszy maj w życiu.... w czerwcu już odetchniemy spokojniej....
Ciaprok84
Aktywna w BB
Bądź dobrej myśli! Idzie weekend więc odpocznij i staraj się nie stresować! 3 mam mocno kciuki!!!!
3 poprzednie razy miałam zle przeczucie i skończyło się źle teraz jednak czuje że Bedzie dobrze.
Deszcz u nas padał jednocześnie świeciło słońce i piękna tęcza nad domem wyszła uważam że to dobry znak
miniminivv
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, więcej optymizmu!
Wiem, że może pogoda nie jest zbyt łaskawa, a czytanie wiadomości na forach tylko nakręca paranoje... Nie wkręcajmy sobie nic Co ma być, to będzie. Cierpliwości i więcej wiary
Wiem, że może pogoda nie jest zbyt łaskawa, a czytanie wiadomości na forach tylko nakręca paranoje... Nie wkręcajmy sobie nic Co ma być, to będzie. Cierpliwości i więcej wiary
Dzisiaj zauważyłam 2 dosyć duże plamy jakby krwi na wkladce.. byłam w szpitalu niby wszystko ok, cały czas pęcherzyk tylko widac, ale już ma 12,3mm. Mam też małe krwiaki z popekanych naczynek. Kazała mi brać luteine. Następna wizyta za tydzień w piątek. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Witam Czytam Wasze posty od jakiegoś czasu bo po prostu czułam, że jestem w ciąży. Test pokazał dopiero albo raczej już pierwsze dwie krechy wczoraj wieczorem i dzisiaj rano powtórka Także mam nadzieje, że wszystko się potwierdzi i zostanę na tym forum.
reklama
Buba88
Fajnie byłoby wstawić sobie gdzieś na stałe datę porodu czy ilość tygodni . Są takie suwaczki Ale ich nie widać w telefonie. Ja mam wstawiony pod każdym postem swoim, ale widać tylko na kompie.
I ja wstawiłam ten suwaczek! Ale zastanawiam się, czy to trzeba codziennie go zmieniać, aby pokazywał rzeczywiste wartości, czy to się samo będzie zmieniać automatycznie?