No brzuszek jak się patrzy [emoji846][emoji16] a powiedz mi długo siebie Ciebie to utrzymywało? Bo ja jeszcze dziś zauważam cholera znówA masz mój brzuszek :-) PS. Ostatnio też byłam z takimi dolegliwościami u gina. Też bez przyczyny. Zobacz załącznik 1039526
reklama
Aguara
Fanka BB :)
Dwa dni ból, na trzeci plamienie, potem spokój. Za tydzień było od nowa. Bez luteiny, w razie czego no spa, nawet 3 razy na dzień. Lekarz stwierdził że nospa jest dla dziecka bezpieczna. Mam nadzieję że już będzie spokój. Skąd się bierze - nie mam pojęcia.No brzuszek jak się patrzy [emoji846][emoji16] a powiedz mi długo siebie Ciebie to utrzymywało? Bo ja jeszcze dziś zauważam cholera znów
Celia89
Może jakieś naczynka od obciążenia i rozciągania. Nie wiem. Mnie jak bolał lewy bok to ustaliliśmy z lekarzem zrosty. Plamienie albo coś w tym stylu miałam w 7-9 tc już teraz nie pamiętam i nic mi na ten temat nie powiedział.
Celia89
Ja też od razu kopniaki, tzn wcześniej "coś" czułam ale nie byłam pewna czy to nie praca jelit więc stwierdziłam że to nie to
Macie skurcze przepowiadające? Ja mam od ok 2 tyg, nagłe silne bóle podbrzusza, takie opasające. Podobne do porodowych ale dużo mniej bolesne no i oczywiście nieregularne, tak z 4-5 razy na dobę. W pierwszej ciąży mnie to ominęło.
Macie skurcze przepowiadające? Ja mam od ok 2 tyg, nagłe silne bóle podbrzusza, takie opasające. Podobne do porodowych ale dużo mniej bolesne no i oczywiście nieregularne, tak z 4-5 razy na dobę. W pierwszej ciąży mnie to ominęło.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja też od razu kopniaki, tzn wcześniej "coś" czułam ale nie byłam pewna czy to nie praca jelit więc stwierdziłam że to nie to
Nie mam i w sumie dobrze, bo gdybym miała to pewnie bym się stresowała czy to na pewno tylko skurcze przepowiadające. Pewnie jeszcze się pojawią, ale oby jak najpóźniej[emoji846]
Celia89
Ja nie mam bóli, ale czuje się czasem jak by coś we mnie strzelało. Jakbym była wgniataną plastikową butelką. XD no nie wiem jak to opisać, Zwykle tak się dzieje, jak moje dziecko usiłuje tańczyć break dance. Podobne do uczucia, jak np strzelasz sobie chrząstkami w palcach tylko, że spory odcinek brzucha.Ja też od razu kopniaki, tzn wcześniej "coś" czułam ale nie byłam pewna czy to nie praca jelit więc stwierdziłam że to nie to
reklama
Aguara
To chyba najgorsza rzecz, brak zrozumienia. Plus jeszcze komentarze w stylu "no zobaczysz..." "na pewno tak nie myślisz" i tak dalej. Jak ktoś tak do mnie zaczyna to chowam się w skorupe, słucham ale nie słyszę, nie dyskutuje, odchodzę jak tylko mogę najszybciej@Aguara @Eda Helena @Celia89 dziękuje za wsparcie i dobre słowo.Nikt mnie rozumie dlatego czasem jest mi lżej jak tutaj napisze o swoich uczuciach.