Celia89
Fanka BB :)
Naskrobane w sumie ja wiecznie siedzę przy komputerze lub na komórce więc jak dostanę jakąś odp. to mogę was poinformować na bieżąco.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylo zgłoszone. Trzeba wybaczyc poślizg glownej admince bo ma duzo pracy. Ponaglanie nie jest konieczne.Hej dziś kurier przywiózł paczkę z gemini, więc torbę do szpitala dla siebie w zasadzie moge pakować [emoji14] dla dziecka z rzeczy potrzebnych do szpitala raczej też wszystko mam, no oprócz kombinezonu na wyjście..Ale musze najpierw poprać. Kiedy planujecie pakować torby?
Ale sie ochlodzilo .. Wyszłam z synkiem na spacer i trochę zmarzłam, rozpieściła nas ta pogoda w październiku [emoji14]
Czekamy na info co do zamkniecia grupy
W kwestii zamkniętej grupy wszystko zostało znacznie wcześniej ustalone. Ale jak rozumiem zgłaszasz swoją zamkniętą grupe ?Naskrobane [emoji14] w sumie ja wiecznie siedzę przy komputerze lub na komórce więc jak dostanę jakąś odp. to mogę was poinformować na bieżąco.
Czy moglabys podesłac jakiś spis zamówienia . Bo tez będę zamawiać i było by łatwiej jak się u kogoś podejrzyHej dziś kurier przywiózł paczkę z gemini, więc torbę do szpitala dla siebie w zasadzie moge pakować dla dziecka z rzeczy potrzebnych do szpitala raczej też wszystko mam, no oprócz kombinezonu na wyjście..Ale musze najpierw poprać. Kiedy planujecie pakować torby?
Ale sie ochlodzilo .. Wyszłam z synkiem na spacer i trochę zmarzłam, rozpieściła nas ta pogoda w październiku
Czekamy na info co do zamkniecia grupy
Po co swoją ? Tak, jak wynika z zapytań dziewczyn, napisałam w sprawie tej grupy, czy istnieje taka szansa, żeby nas zamknąćW kwestii zamkniętej grupy wszystko zostało znacznie wcześniej ustalone. Ale jak rozumiem zgłaszasz swoją zamkniętą grupe ?
Tak jak juz wspomnialam wcześniej, jest to procedura utworzenia nowego zamkniętego wątku. Ten zostajePo co swoją ? Tak, jak wynika z zapytań dziewczyn, napisałam w sprawie tej grupy, czy istnieje taka szansa, żeby nas zamknąć
ok ok to czekamy dalej.Tak jak juz wspomnialam wcześniej, jest to procedura utworzenia nowego zamkniętego wątku. Ten zostaje
Ja zamówiłam tam dla siebie podkłady poporodowe (te duze podpaski ) 2 paczki po 10 sztuk, podkłady higieniczne, w sumie w szpitalu dali i wtedy dla siebie nie wykorzystałam ale do przewijania dziecka kladlam na przewijak , majtki siateczkowe , wkładki laktacyjne, witaminy przy okazji, a dla dziecka smoczki, butelkę, wodę morską, Octenisept, waciki jałowe, sól fizjologiczna, witaminę D3.Czy moglabys podesłac jakiś spis zamówienia . Bo tez będę zamawiać i było by łatwiej jak się u kogoś podejrzy
właśnie dziś zauważyłam , pospieszylam się ...Do 31.10 w gemini wysyłka za 5zl kurierem Dpd