reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ooo ja też jestem kociarą! Kot w domu jest od zawsze i nie wyobrażam sobie inaczej :):):)

Załączniki

• 20190921_153711.jpg
    20190921_153711.jpg
    1 009,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
W sumie i to i to zbiera bakterie i grzyby:p Koty słyną z toksoplazmozy, ale pieseł jak dziabnie może zafudować pasterolozę, wściekliznę,toksokaroza, kroliczki roznoszą e-coli, ptaszki chlamydie, a kazde z nich świerzba, grzyba, robale, pchly jak sie nie zadba;p ... Ja sie w sumie bardziej brzydze ludzmi niz zwierzetami :D Na starosc zaprzyjaznie sie jak Nicola Tesla z gołębiem.

W sumie i to i to zbiera bakterie i grzyby:p Koty słyną z toksoplazmozy, ale pieseł jak dziabnie może zafudować pasterolozę, wściekliznę,toksokaroza, kroliczki roznoszą e-coli, ptaszki chlamydie, a kazde z nich świerzba, grzyba, robale, pchly jak sie nie zadba;p ... Ja sie w sumie bardziej brzydze ludzmi niz zwierzetami :D Na starosc zaprzyjaznie sie jak Nicola Tesla z gołębiem.
Ooo z tymi ludzmi to 100% prawdy! Większość rak nie myje, w komunikacji miejskiej robiono badania i e-coli pelno. Malo kto buzie zatyka jak kaszle i tp. A dzieciom to juz w ogole. Chusteczki pisze jednorazowe a używają 10x.

Jak kupuje bułki w auchan a u mnie ludzie nie znają terminu rękawiczka, a tare dziady gniotace bulki i potem je odrzucajace, sa najgorsze, mowie do nie meza "wez troche tych z półpaścem" :D Ja to jestem strasznie "obrzydliwa", jak mnie dotknie obca osoba to juz musze sie podrapac bo swierzba dostaje. Na studiach siadalam tak zeby nikogo nie bylo za mna przede mna i obok mnie. Tak poznalam moje przyjaciolki XD myslaly ze ja jestem biedna odtracona i tak sobie samotna siedze tam na koncu, a to byl celowy zabieg XD

Nic nie mów, mnie jeden gołąb gnębił i nie chciał się odczepić. Przyleciał kiedyś taki biały do mnie na taras i jako, że go nie przegoniłam stwierdził, że ze mną zamieszka. Po tarasie chodził za mną krok w krok. Na początku mi nie przeszkadzał i nawet dawałam mu słonecznik, potrafił z ręki jeść, ale to był błąd, bo się tak zadomowił, że nie chciał odlecieć i jak zaczął srać na taras to była jakaś masakra. Najlepsze, że podniecały go puste...doniczki...potrafił je gwałcić...gdzieś miajam filmy z jego randek z doniczkami, ale chyba usunęłam. Próbowałam go przez 6 miesięcy przegonić, ale co go przegoniłam to po minucie wracał. Aż w grudniu nie przyleciał, prawdopodobnie jakiś kot go dopadł. I tak skończył gołąb zwany Mietkiem ;)

reklama
Dziewczyny. Nie wiem jak Wy, ale ja ile bym nie zjadla, chocby odrobine, zaraz czuje sie jakbym zjadla bardzo duzo. Pic mi sie ciagle chce (nie mam cukrzycy ciazowej), zgaga pali i tak mnie ciagnie w pochwie... Do tego ciagle musze isc na siku, a jak juz w kibelku jestem to sikam niewiele...
Brzuch twardy praktycznie caly czas, tylko kiedy sie poloze jest okej. :(
A gdzie tu jeszcze dwa miesiace... ;(

Do góry