reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Bosiek ja właśnie dlatego już tylko prywatnie chodzę bo na NFZ to łaskę niesamowitą robią, wstyd :( A nie myślałaś nad zabezpieczeniem balkonu? Moje koty większość dnia tam spędzają i jest gdzie je wyrzucić jak się w nocy nagle wezmą za zabawę :D

reklama
Potwory nocą.

Załączniki

• IMG_20191015_223727.jpg
    IMG_20191015_223727.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 80
No ja o dziwo czuje się zajebiscie jak na ten tydzień ciąży. Z radości kupiłam sobie 20 tuj, 10 bluszczy i 4 irgi i idę sadzić na podwórku :-)

@Eda Helena - pomysl o sobie babo, bo sen jest potrzebny. Kto zadba o towarzystwo jak cie rozlozy? Że swojego doświadczenia wiem że zajechać się jest łatwo, trudniej potem się pozbierać. Nie bądź cyborgiem :-)

@Bosiek - czyli obstawiamy syna :-) lekarka się nie przejmuj, mój od prenatalnych też był dziad. Co mają zbadać niech zbadaja a o resztę dopytasz prywatnie swojego gin

Co do wózka - wkurzyła mnie znajoma u której miałam kupić wszystko z maxi-cosi. Stałam w sklepie pół godziny, nie raczyła mnie nawet zauważyć. Ruch ruchem, ale zagadać żeby m poczekala chociaż mogła, tym bardziej że w słowach jest słodko - pierdzaca a w czynach nie.
W związku z tym dalej nic nie wiem i jestem ciemna masa. Nie rozumiem jak firma sprzedając wózki 4 w jednym (z baza) może nie mieć atestu??? Polecacie np Bebetto - czyli nie warto 4 w 1?
Jeszcze trochę i będę wozila dziecko w taczkach.

No ja o dziwo czuje się zajebiscie jak na ten tydzień ciąży. Z radości kupiłam sobie 20 tuj, 10 bluszczy i 4 irgi i idę sadzić na podwórku :-)

@Eda Helena - pomysl o sobie babo, bo sen jest potrzebny. Kto zadba o towarzystwo jak cie rozlozy? Że swojego doświadczenia wiem że zajechać się jest łatwo, trudniej potem się pozbierać. Nie bądź cyborgiem :-)

@Bosiek - czyli obstawiamy syna :-) lekarka się nie przejmuj, mój od prenatalnych też był dziad. Co mają zbadać niech zbadaja a o resztę dopytasz prywatnie swojego gin

Co do wózka - wkurzyła mnie znajoma u której miałam kupić wszystko z maxi-cosi. Stałam w sklepie pół godziny, nie raczyła mnie nawet zauważyć. Ruch ruchem, ale zagadać żeby m poczekala chociaż mogła, tym bardziej że w słowach jest słodko - pierdzaca a w czynach nie.
W związku z tym dalej nic nie wiem i jestem ciemna masa. Nie rozumiem jak firma sprzedając wózki 4 w jednym (z baza) może nie mieć atestu??? Polecacie np Bebetto - czyli nie warto 4 w 1?
Jeszcze trochę i będę wozila dziecko w taczkach.
Moj dziadek po wsi wszystkich nas w taczkach wozil bez atestu i zyjemy :D
ona miala swoje wizę ok ale boje sie tych przyszłych lekarzy jednak, oni nic nie wiedzą... Smutne.
My mamy z pl firmy i jak Glo bd ok 3-4 miesiące te zimowe wozic w tym z wygody, potem kupimy cos tylko do auta na wieksze dziecie :)

Moj dziadek po wsi wszystkich nas w taczkach wozil bez atestu i zyjemy :D
ona miala swoje wizę ok ale boje sie tych przyszłych lekarzy jednak, oni nic nie wiedzą... Smutne.
My mamy z pl firmy i jak Glo bd ok 3-4 miesiące te zimowe wozic w tym z wygody, potem kupimy cos tylko do auta na wieksze dziecie :)
Właśnie. Jak my żeśmy się uchowali [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Przyszłych xd ? Mój ostatnio był ba badaniach okresowych a on ma wysokie ciśnienie i cukier. Lakarka na to aaaa ciśnienie to pewnie kawa bo kto zaczyna dzień bez, aaa cukier to pewnie po śniadaniu, aaa nie słyszy pan na ucho, a to na tym badaniu jak to długo trwa to się przestaje słyszećxd i tak co wskaźnik to miała wytłumaczenie także mój kaleczniak ma podpisane papiery na kolejne 3 lata haha.

Do góry