reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
MartaSx, a w którym tygodniu?! :o
Według om bo z usg mała starsza o tydzień.
Screenshot_20191004_210755_com.gravid.gravid.jpeg

I tak się stresuję trochę mam nadzieję że na kolejnej kontroli będzie wszystko dobrze

Gdyby było nie tak lekarz skierowałby cię do szpitala. Stres jest normalny, o ile nie ulegamy panice. Pomaga spanie z poduszka pod tylkiem :-) żeby biodra były wyżej.
Celia tu kiedyś pisała o wyłączeniu internetow. Jak człowiek wpisze miękka szyjka ma przegląd horrorów. Swoją drogą dziś na WP przeczytałam że pierwszym objawem raka trzustki u Przybylskiej była depresja i zmęczenie. No to pół Polski w sferze zagrożenia :-)

A mi dziś też mniej w humorze, mój synku przez cały dzień kopnął mnie tylko 3 razy, gdzie normalnie szaleje za dnia.
Nie pomogła czekolada, ani żaden posiłek.
Z synem miałam tak był bardzo spokojny do dziś jest. A mała daje popalić przez cały dzień i w nocy swiruje w brzuchu.

Ja mam pierwszą od dawna migrene xd kiedyś jak czytałam Internet to wyszedł mi rak krtani a palilam to wierzyłam i od razu objawy placebo, rak piersi bo guz nabilam sobie, bialaczka, gruzlica lub stwardnienie rozsiane bo wysokie limfocyty, szkorbut bo papraly mi się dziasla, rak mózgu bo mam migreny xd wystarczy wpisać w Google np swedzi mnie dupka i zaraz wyskoczy 10 chorób co jedna to lepsza a im dłużej człowiek myśli tym objawy się bardziej zgadzaja nagle rozkiny nooo faktycznie ostatnio chodzę zmęczona, ooo a 2 tygodnie temu zdretwiala mi noga ooo i ostatnio włosy mi lecą xd rak jak nic...

A mi dziś też mniej w humorze, mój synku przez cały dzień kopnął mnie tylko 3 razy, gdzie normalnie szaleje za dnia.
Nie pomogła czekolada, ani żaden posiłek.
Mój synuś też miał 2 dni temu dzień leniwca gdzie na codzień jest bardzo bardzo ruchliwy. Na szczęście od wczoraj szaleje tak jak zawsze :-) tak ze się nie przejmuj, najważniejsze że daje znać że wszystko ok.

Ja mam pierwszą od dawna migrene xd kiedyś jak czytałam Internet to wyszedł mi rak krtani a palilam to wierzyłam i od razu objawy placebo, rak piersi bo guz nabilam sobie, bialaczka, gruzlica lub stwardnienie rozsiane bo wysokie limfocyty, szkorbut bo papraly mi się dziasla, rak mózgu bo mam migreny xd wystarczy wpisać w Google np swedzi mnie dupka i zaraz wyskoczy 10 chorób co jedna to lepsza a im dłużej człowiek myśli tym objawy się bardziej zgadzaja nagle rozkiny nooo faktycznie ostatnio chodzę zmęczona, ooo a 2 tygodnie temu zdretwiala mi noga ooo i ostatnio włosy mi lecą xd rak jak nic...

To jest okropne.
Wszyscy wiemy ale i tak dr Google ma największe powodzenie.
Robimy się coraz glupszym narodem, a powiem więcej - internet zaweza zakres pamięci tak krótko jak i długotrwałej.
Także ten tego, lepiej już oglądać Top Geara

Dziewczyny szukam łóżeczka, proszę polecicie mi coś?
moze być z szuflada jak i bez ❤
Ja będę miała turystyczne, jak przy córce, obie byłyśmy zadowolone, nigdy nie płakała, że się uderzyła o szczebelki, albo, że nogę włożyła i nie może wyciągnąć (jak u mojej siostry często to było).
Toś mnie rozbawiła :D ale faktycznie tak jest, niby zaczynają łagodnie opisy, a potem tragedia, a na samym końcu piszą, że lepiej iść do lekarza.

reklama
Łóżeczko mam turystyczne - graco. Bo w poprzednim mieszkaniu na inne nie było miejsca.
Ale ostatnio doszliśmy z mężem do wniosku, że to postawimy na dole. A w sypialni takie coś w stylu chicco Next2Me. Bo obok łóżka to graco mi nie wejdzie, a kolejne jest obok okna.... i tak do d... trochę
A z tymi ruchami to ja to w ogóle w ciągu dnia nic nie czuję... 24t1d. Dopiero wieczorem jak się położę to trochę pokopie. Tak żeby położyć rękę na brzuchu i czuć to w ogóle nie ma mowy. Ale ja większość tych kopniaków czuje w kroczu.

Do góry