Celia89
Fanka BB :)
WykorzystamWiesz jaki masz teraz przywilej? Że nie mogą Ci odmówić, i to jest fajne. Więc wykorzystaj ich bo za chwilę styczeń![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WykorzystamWiesz jaki masz teraz przywilej? Że nie mogą Ci odmówić, i to jest fajne. Więc wykorzystaj ich bo za chwilę styczeń![]()
Moje zające właśnie dostały frytki z makaA ja powiem moze co bd na obiadprzed specjalizacja trzeba zrobić! Znow weekend na wykaldach.
Bo kot już pogardzil mielona wolowina-zabic to malo- zrobie z miesa którego kot nie chce mini kotleciki. Ps nie ze po kleo1x olala twmat to mam reszte mrozonej wołowiny. Paskudna... Ale cudna
Ja dla dzieci w maku kupuje zawsze fryty bez soli,na świeżo wtedy robione ( ile w tym prawdy nie wiem Ale znajoma tam pracująca tak mi poradziła ). :-)Moje zające właśnie dostały frytki z makajuż drugi dzień z rzędu są przeszczęśliwe. Uj tam że to sole i tłuszcze
Ale one to kochają.
Nie martw sie Kleor uwielbia frytki i czipy i chrupki ale tylko niektóre np lubi prazynki bekonkwe albo czipsy solone najlepiej te slone maslo.Moje zające właśnie dostały frytki z makajuż drugi dzień z rzędu są przeszczęśliwe. Uj tam że to sole i tłuszcze
Ale one to kochają.
Masakra..z moim wozkiem bym nie dala rady na pewno , za ciezki sam w sobie..Mieszkam a 4 piętrze bez windy i wózek z córką targałam na górę, a teraz to nie wiem czy dam rede
Mnie do alkoholu też nie ciagnie, ostatnio piłam chyba w sierpniu 2017, a i przed tym nigdy nie piłam dużo, tylko troszeczkę okazjonalnieJa dla dzieci w maku kupuje zawsze fryty bez soli,na świeżo wtedy robione ( ile w tym prawdy nie wiem Ale znajoma tam pracująca tak mi poradziła ). :-)
Co do alkoholi to raczej mnie nie ciągnie, ale cola to mi się śni po nocach ..... czasem skusze się na łyka dwa,ale po kryjomu, bo dzieci po mnie krzyczą,że dzidziusia chce zabić ( w przedszkolu im opowiadają, że cola,cukry i inne nikotyny szkodzą, więc mam przechlapane teraz.)
Bon Prix, fajne z bawełny do karmienia.Dziewczyny...zwracam się szczególnie do tych size plus ;-) gdzie kupujcie koszule do porodu/karmienia?? Bo jak patrzę na ten Internet to 42 ,44 jakieś takie obcisłe się wydają..... W 1 ciąży miałam typowe takie z bocianami, misiami...Ale takie sztuczne się okazały, chociaż rozciągliwe.... kminie teraz nad czymś oddychającym ale nie obciskajacym....macie coś na oku????
Chomiś mojego nie męża też uwielbia frytki i chipsy i orzeszki z puszkiMoje zające właśnie dostały frytki z makajuż drugi dzień z rzędu są przeszczęśliwe. Uj tam że to sole i tłuszcze
Ale one to kochają.
Zgadza się. Ja z racji pojawiającego się czasami nadciśnienia, to zamawiam w macku frytki bez soli, zaraz smażą nowe, specjalnie dla mnieJa dla dzieci w maku kupuje zawsze fryty bez soli,na świeżo wtedy robione ( ile w tym prawdy nie wiem Ale znajoma tam pracująca tak mi poradziła ). :-)
Co do alkoholi to raczej mnie nie ciągnie, ale cola to mi się śni po nocach ..... czasem skusze się na łyka dwa,ale po kryjomu, bo dzieci po mnie krzyczą,że dzidziusia chce zabić ( w przedszkolu im opowiadają, że cola,cukry i inne nikotyny szkodzą, więc mam przechlapane teraz.)