reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Moze i ja sie przywitam :) Beta pozytywną, @ brak czekam na potwierdzenie u gin. 5+5 z moich wyliczeń. Pracuje w szpitalu na Intensywnej KCH wiec jak zobaczyłam ze cos jest inaczej zrobilam Bete i jest :)

reklama
Ja mam na 23 ale to dlatego, że sama chciałam ciut później. Z tego co wiem to w mojej przychodni nie robią USG dopochwowego, mimo że to przychodnia przy szpitalu położniczym...

A na kiedy masz termin? :)
Cosmolady mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!! Jestem z Tobą.

Czy wszystkie macie wizyty tak szybko? Bo wychodzi na to że mam najpóźniej a jeden z najwcześniejszych terminów. Jak zadzwoniłam i powiedziałam wynik bety i który tydzień to sekretarka mojego lekarza mnie na 3.06 umówiła, ale może też być tak że wcześniejszy tydzień mój lekarz ma wolne i to może dlatego. Ale z synem też byłam pierwszy raz 8+6 i już był super maluszek co ruszał rączkami i nóżkami teraz będę jeszcze kilka dni dalej, więc może i lepiej skoro i tak nic się nie dzieje. Objawów nie ma żadnych prócz braku miesiączki i senność i jednej co nie mialam w pierwszej ciąży czyli ból piersi, ale myślę że to przez to że ja jeszcze mleko miałam choć nie karmię już 2 lata:confused: haha byłabym dobra mamka :-) :)

Witaj Bosiek

Zuza nie wiem właśnie bo mam PCOS ale między 1 a 4 stycznia później nie po byłam na wakacjach bez męża a wcześniej raczej też nie bo w 11dc byłam na badaniu drożności jajowodów i owulacji nie było widać.

Moze i ja sie przywitam :) Beta pozytywną, @ brak czekam na potwierdzenie u gin. 5+5 z moich wyliczeń. Pracuje w szpitalu na Intensywnej KCH wiec jak zobaczyłam ze cos jest inaczej zrobilam Bete i jest :)
Witaj w gronie styczniówek ;)

Ja mam na 23 ale to dlatego, że sama chciałam ciut później. Z tego co wiem to w mojej przychodni nie robią USG dopochwowego, mimo że to przychodnia przy szpitalu położniczym...
ja też 23 na 10 rano.

Wszystko wzorowo, serdszko bije [emoji173] za 3 tygodnie będę mogła już posłuchać [emoji7]
20190513_150610.jpeg

Ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie u mnie już wiedzą w pracy majstry że jestem i mam pracę lettka... Tylko umowę mam krótką ale tak zrobią żebym wróciła ulga... Fartuch mam ciansy jak siedzę brzuch mi przeszkadza coś szybko za dużo jem

reklama
Do góry