reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Mocna tęcza :-D
Też miałam tęczę, ale słabszą.

Byłam dziś u gina, wszystko ok, żylaki pipki mają być, brzuch ma się spinać (bezboleśnie), powiedział, że branie leków ma zawsze wpływ na dziecko więc z ciężkim sumieniem pozwolił mi wziąść 1 tabletkę magnezu na dzień, bo mam arytmię serca.

reklama
Mocna tęcza :-D
Też miałam tęczę, ale słabszą.

Byłam dziś u gina, wszystko ok, żylaki pipki mają być, brzuch ma się spinać (bezboleśnie), powiedział, że branie leków ma zawsze wpływ na dziecko więc z ciężkim sumieniem pozwolił mi wziąść 1 tabletkę magnezu na dzień, bo mam arytmię serca.

Uwielbiam gdy lekarz mówi że tak ma być. Ciekawe, gdyby sam miał żylaki w okolicach jąder też by tak mówił :-) swoją drogą kobiety to się muszą nacierpieć.

Hehe rozbawiłaś mnie :D
1551298936_uymggx_fb_plus.jpg

Syropek jednak nie da rady. W nocy co chwilę budził mnie zapchany nos i bolacegardło, aż się ciężko sline lyka. Zaraz mąż jedzie do apteki bo pisałam do gin co mogę brać, mam nadzieję że będą to mieli ;-) ;)

reklama
Do góry