reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Hahaha dobre, to mi się śnila poprzednia robota, przyszła jak zwykle mega dostawa z pół tony zwirkow do kuwet i myślę, ja w ciąży a jedna paczka 15 kg, szefostwo już się pulta żeby to robić i tu nagle mnie oświeca przecież jestem na l4 i sobie poszłam do domu xd
Mnie ostatnio podobnie się śniło. Jestem w pracy szefowa jak zwykle ma jakiś problem, wkurza mnie i nagle mnie oświeca że jestem na l4 i idę do domu :-)) Jaka ulga!

reklama
Dziewczyny jestem w 23+5, byłam na morfologii krwi i na badaniu moczu, czy jest się czym martwić? lekarz dopiero we wtorek :(
456456.jpg

122121.jpg

A co cię martwi w tych wynikach? :) wyglada na lekka infekcje, miałam podobne na ostatnich badaniach, bo bolało mnie gardło i głowa. I przeszło po kilku dniach :) nie masz się czym martwić
ciągle latam do toalety i nie mogę się "dosikać"-ciągle czuje ze jeszcze coś mi w pęcherzu zalega ale nie mogę tego wysikać :( ciezko mi w ogole mocz przetrzymac, co chwile chodzę do lazienki.

My nareszcie po badaniach prenatalnych :D
Józef zdrowy jak ryba i długaśny, czyli marne szanse na urodzenie dziecka mniej jak 3500g.
Wyszedł miarami poza siatki centylowe.
503g i 15,5 cm :D dwa tygodnie do przodu.

Załączniki

• IMG_20190913_111511.jpg
    IMG_20190913_111511.jpg
    585,1 KB · Wyświetleń: 259
  • IMG_20190913_111300.jpg
    IMG_20190913_111300.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 161
  • IMG_20190913_112203.jpg
    IMG_20190913_112203.jpg
    299,8 KB · Wyświetleń: 232
My nareszcie po badaniach prenatalnych :D
Józef zdrowy jak ryba i długaśny, czyli marne szanse na urodzenie dziecka mniej jak 3500g.
Wyszedł miarami poza siatki centylowe.
503g i 15,5 cm :D dwa tygodnie do przodu.

Normalnie ze zdjęć - akrobata. Widzisz a tak się martwiłaś, a tymczasem Synuś pięknie rośnie i pięknie fika.

reklama
Do góry