reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

No to staramy sie szybko razem o następne :D
Ps. Bylas juz u burmistrza/prezydenta ?
41, ciąża 3, ale w domu 8 - latka, drugie dzieciątko w niebie (9tc), a teraz Józio 20+0 :D. Bardzo bym chciała kolejne, ale najpierw mieszkanie, a potem zobaczymy, czy zdrowie dopisze.

reklama
Dzisiaj według om 23+2 a według usg 24+2 i termin 28.12 [emoji4] kluska ma 708g a mi samej od początku przybyło 2,2kg czyli kolejny przykład do dziewczyn martwiacych sie o swoj niski przyrost wagi ze nie trzeba duzo a dzidzia i tak pieknie rosnie ;) wszystko jednak zalezy od kobiety. Malutka nie chciała dać zrobić sobie ladnego i wyraźnego zdjęcia bo ciągle się wierciła, zadzierała na maxa główkę do tyłu i kładła rączki na buziuni.
20190909_161918.jpeg

Mowie, czytam, puszczam piosenki. Maz jak zauwazy ze mnie kopie to tez sie z nim wita i mowi do niego :)
Jak jedziemy gdzies, czy to na budowe czy do biura, tez mu mowimy gdzie i po co.
Dla nas to takie jakby oczywiste
Mówicie już do brzuszka ? Ja się nie mogę przełamać.

Ja mam 33 lata i to moje pierwsze dziecko. Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i minimum 3 dzieci, ale teraz się nad tym zastanawiam, bo ciąża to wcale nie jest taka łatwa sprawa jak w reklamach ;) Każdego dnia się boję, że jutro dojdzie kolejny nieprzyjemny objaw;)Ale może po porodzie zapomnę jak trudno jest być w ciąży i zaraz popracuję nad kolejnym;)

Ja mam 38lat.Będzie 3 syn.Marzyłam o córeczce,to miała być nasza "wisieńka na torcie",dlatego jestem trochę rozczarowana.Miałam imię dla córki,dla syna brak pomysłu.Wiem,że najważniejsze zdrowe dziecię,ale gdzieś tam w podświadomości jest córeczka,które pozostanie moim niespełnionym marzeniem.

27 lat, w domu dwulatek. Teraz tez ma być syn. Nie mówię do brzucha, w pierwszej ciąży też nie, teraz mnie i tak słyszy jak czytam bajki i bawię się z synkiem :p Bałam się ciąży mnogiej (kuzyni bliźniacy, obie babcie z braćmi trojaczkami...) ale na szczęście idzie po jednym :D

reklama
Napisałam pytanie na platformie ZUS PUE czy wpłynął do nich formularz Z-3 od pracodawcy w sprawie mojego zwolnienia lekarskiego. Bardzo szybko mi odpisali:
"w dniu 14.08.2019r. wpłyną do ZUS druk Z-3 od pracodawcy w sprawie zasiłku chorobowego za okres 14.08-10.09.2019r. Na chwilę obecną sprawa jest w opracowani i data wypłaty zasiłku nie jest jeszcze znana. "
Ciekawe, mają czas na wypłatę zasiłku do piątku 13 września, a piszą, że data nie jest znana.
Mają 30 dni na wydanie decyzji o przelaniu pieniędzy.

Ja mam 33 lata i siednioletniego synka, którego urodziłam mając 26 lat. Teraz w brzuszku Amelia [emoji7].
I od 9 lat jestem mężatką [emoji23]

Do góry