reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Z opóźnieniem aktualizują. Saldo sie sprawdza. Wtedy wiadomo :) a tak to platforma zusu dla "normalnego" człeka jest mało czytelna
Aaa bo własnie widzę od, że mnie wklepali od 2013. A lipca nie ma. Tak czy siak, nie widzę żadnego dokumentu, albo znaleźć nie umiem. Tylko, że w styczniu poprzednia firma opłaciła moje ubezpieczenie i że lekarz mi wystawił l4 14,08-10.09 nic więcej.

Ja i mój niemąż byśmy chcieli razem wchodzić, ale mój lekarz prowadzący niechętnie wpuszcza tatusiów. Chciałam zabrać go na połówkę bo mam gdzie indziej, żeby zobaczył co narobił, ale z kolei tak pracuje, że nie da rady dlatego, jak na dorosłą kobietę przystało, postanowiłam, że pójdę z mamusią XD

MartaSx
A w którym miejcu na tym pue można sprawdzić te papiery, bo ja chyba nie ogarniam tego :D
Powinnaś mieć zakladke zasiłki i tam powinno być. Tak mówił Pan na infolinii. Ja założyłam konto ale przez ZUS i muszę czekać 7 dni [emoji35] bo przez bank jest odrazu
Dziewczyny a czy Wasi mężowie lub niemężowie chodzą z Wami na usg? :)
U mnie chodzi mąż z synem na usg że mną.

Powinnaś mieć zakladke zasiłki i tam powinno być. Tak mówił Pan na infolinii. Ja założyłam konto ale przez ZUS i muszę czekać 7 dni [emoji35] bo przez bank jest odrazuU mnie chodzi mąż z synem na usg że mną.
Aaa ok. Z tym pue zrobiłaś jak ja za pierwszym razem :) też mnie strzelil ch. Ale nie z każdego banku się zalogujesz. Ja z santadera nie wejdę. Na szczęście mam jeszcze pko.

reklama
Do góry