Z checia bym ja w sukni zobaczyłaKot bedzie przy 1 teraz ale ponoć sa mardzo przyjazne..ja szyje na miare ubranka..na fb wpisac najlepiej ubranka dla kotow..szyja tam kokony i inne.Moja ma nawet sukienke z tiulem
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Aaa bo własnie widzę od, że mnie wklepali od 2013. A lipca nie ma. Tak czy siak, nie widzę żadnego dokumentu, albo znaleźć nie umiem. Tylko, że w styczniu poprzednia firma opłaciła moje ubezpieczenie i że lekarz mi wystawił l4 14,08-10.09 nic więcej.Z opóźnieniem aktualizują. Saldo sie sprawdza. Wtedy wiadomo a tak to platforma zusu dla "normalnego" człeka jest mało czytelna
Balbinka30
Dziewczyny a czy Wasi mężowie lub niemężowie chodzą z Wami na usg?
Celia89
Ja i mój niemąż byśmy chcieli razem wchodzić, ale mój lekarz prowadzący niechętnie wpuszcza tatusiów. Chciałam zabrać go na połówkę bo mam gdzie indziej, żeby zobaczył co narobił, ale z kolei tak pracuje, że nie da rady dlatego, jak na dorosłą kobietę przystało, postanowiłam, że pójdę z mamusią XD
Koteczka01
Mój nie chce ze mną chodzićDziewczyny a czy Wasi mężowie lub niemężowie chodzą z Wami na usg?
Balbinka30
Mój ze mną był na usg prenatalnym ale było u innego lekarza i zastanawiam się czy na polowkowe zostanie wpuszczony
Powinnaś mieć zakladke zasiłki i tam powinno być. Tak mówił Pan na infolinii. Ja założyłam konto ale przez ZUS i muszę czekać 7 dni [emoji35] bo przez bank jest odrazuMartaSx
A w którym miejcu na tym pue można sprawdzić te papiery, bo ja chyba nie ogarniam tego
U mnie chodzi mąż z synem na usg że mną.Dziewczyny a czy Wasi mężowie lub niemężowie chodzą z Wami na usg?
Celia89
Aaa ok. Z tym pue zrobiłaś jak ja za pierwszym razem też mnie strzelil ch. Ale nie z każdego banku się zalogujesz. Ja z santadera nie wejdę. Na szczęście mam jeszcze pko.Powinnaś mieć zakladke zasiłki i tam powinno być. Tak mówił Pan na infolinii. Ja założyłam konto ale przez ZUS i muszę czekać 7 dni [emoji35] bo przez bank jest odrazuU mnie chodzi mąż z synem na usg że mną.
reklama
Jasne maz chodzi jak, mam usg prywatneDziewczyny a czy Wasi mężowie lub niemężowie chodzą z Wami na usg?