Piekny Lysol Kleopatra sie wita i o imię pytaA i witam..wpadlam na chwile z marcowych
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Aaa i u mnie to nie takie proste, bo mamy system "płac ratalnych". Jak mają to dają do ręki, ja zwykle dostawałam w dwóch ratach, pół pierwszego pół np 10-12, ale stali pracownicy mówili, że bywa bardzo różnie. No nic poczekam sobie do 10. Później będę walczyć o swojeJezeli nie minely 33 dni. L4pensja powinna byc dnia którego otrzymujesz wyplate
Patrycja35
ZusAle to Ty wysyłałaś pismo do pracodawcy czy zus w Twoim imieniu?
Patrycja35
Cudo!!! Tu wita FiolkaPiekny Lysol Kleopatra sie wita i o imię pyta
Załączniki
Celia89
Sporooo tegoDotarła dzis do mnie "paczuszka" z pościelowym dla Synka [emoji3] Wszystko za jednym zamachem bez latania po sklepach Zobacz załącznik 1015845
Celia89
hmmm :| W Pue jak wchodzę w swoje składki to ostatnie opłacone widzę, z poprzedniego zakładu pracy, czyli 01/2019. Z tego powinnam widzieć chociaż lipiec... chyba.
Piękne ubranko a ze tak spytam z ktrym dzidzia jest Pani w ciazy? Zastanawiam sie jak Lyse zachowują sie do pociechCudo!!! Tu wita Fiolka
Z opóźnieniem aktualizują. Saldo sie sprawdza. Wtedy wiadomo a tak to platforma zusu dla "normalnego" człeka jest mało czytelna
hmmm :| W Pue jak wchodzę w swoje składki to ostatnie opłacone widzę, z poprzedniego zakładu pracy, czyli 01/2019. Z tego powinnam widzieć chociaż lipiec... chyba.
reklama
Patrycja35
Kot bedzie przy 1 teraz ale ponoć sa mardzo przyjazne..ja szyje na miare ubranka..na fb wpisac najlepiej ubranka dla kotow..szyja tam kokony i inne.Moja ma nawet sukienke z tiulemPiękne ubranko a ze tak spytam z ktrym dzidzia jest Pani w ciazy? Zastanawiam sie jak Lyse zachowują sie do pociech