Celia89
Fanka BB :)
Pora zawlec leniwy zad, żeby wydrukować wyniki morfologii i moczu... ostatnio spadło mi HCT i podniosło się NEU. Podobno to normalne puki zbyt hardkorowo się nie zmieni. Wizyta już za 2 godziny 40 minut !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzi przeżywam rozczarowanie płcią,tylko że ja będę miała 3 syna.Moi chłopcy są cudowni kocham ich nad życie ale teraz marzyłam o księżniczce.Miała być takim dopełnieniem naszej rodziny.Niestety ciąża to nie koncert życzeń.Ty masz jeszcze w przyszłości szanse na córcie,ja już nie.Hej dziewczyny. W zeszłym tygodniu poznaliśmy płeć naszego dziecka... chłopiec. Jakież było nasze rozczarowanie. Pierwsza ciąża. Chcieliśmy mieć słodką córeczkę.. a tu zong. Zawsze chcieliśmy jedno dziecko właśnie dziewczynke. Wiem, że chłopcy ponoc łatwiejsi w wychowaniu itd ale nie wiedziałam ze to będzie dla nas az takie przykre. Nawet imienia nie mamy, mówimy "ten chłopiec". Czy ktoras z Was tez tak miała? Jak sobie z tym poradzic? Szukam plusow posiadania chlopca ale do męża to nie przemawia Jestemy nienormalni zamiast sie cieszyc ze chlopak zdrowy to wymyslamy
Pora zawlec leniwy zad, żeby wydrukować wyniki morfologii i moczu... ostatnio spadło mi HCT i podniosło się NEU. Podobno to normalne puki zbyt hardkorowo się nie zmieni. Wizyta już za 2 godziny 40 minut !
To normalne, macica już ćwiczy. O ile nie masz plamień i ostrych bólów i lekarz mówi, że jest dobrze, to jest dobrze :-)Dziewczyny czy ma już któraś z Was skurcze braxtona hicksa? Jestem obecnie w 18t4d i czuję od czasu do czasu jak macica mi twardnieje. Bylam dzis na szczescie u lekarza na wizycie. Zbadal mnie i powiedzial, ze wszystko jest okej i w razie w mam brac no spe. I tak sie zastanawiam czy to juz te skurcze czy moze to normalne, bo w sumie mi nie powiedzial, ze to te skurcze.
A niech jest mu tam dobrze, ciepło i jeść dają o każdej porzeLekko nie mamy. Moj sie smieje ze maly hartowany juz do życia. A ja sadze ze przez to urodze dopiero w 42tyg bo on to pitoli a tam mu wygodnie heheheeh No i suuuper. Ja swojego w nocy o 4 nakarmilam truskawkami z karczkiem i cebulką na to rogaliki z powidłami [emoji23] najadł sie i poszedł spać.
Oj juz nas przygotowują do nieprzespanych nocy [emoji12]
Dziś kupiłam kilka pierwszych ciuszkow, nie mogłam się powstrzymać chociaż mąż chciał jeszcze trochę poczekać. Dużo ciuszkow kupujecie na rozmiar 56 ?
A niech jest mu tam dobrze, ciepło i jeść dają o każdej porze
Córka w mojej 1 ciąży przesypiała całe noce w brzuchu, nawet ja pierwsza się budziłam, a potem ona i tak mam do dzisiaj
Aż jestem ciekawa jaki będzie mój synuś. Na razie cicho siedzi i nie tłucze się tam.
Bardziej stawiam na 62 i 68 w 56 dosłownie garstka bo u mnie według ginki dziecko może się duże urodzić i zresztą ma za kim bo z mężem byliśmy dosyć duzi jak się urodzilismy a do tego też często w prezentach takie maleństwa się dostaje, wiec ja wiecej kupuje w wiekszych rozmiarach.