Też mam tą apkeZobacz załącznik 1009311widzę, że preglife najlepszy
reklama
U mnie dziś loading 45%. Chociaż z usg deczko wiecej [emoji3]
Co do apek to dobra jest jeszcze, ale bardziej do poczytania Ciaza+, i ma powiazanie z philipsem. Ostatnio-50% na flaszki było. Co rusz sie jakias promo pojawia
Co do apek to dobra jest jeszcze, ale bardziej do poczytania Ciaza+, i ma powiazanie z philipsem. Ostatnio-50% na flaszki było. Co rusz sie jakias promo pojawia
Koteczka01
Fanka BB :)
Ten co mu odbija i gryzie to był kastrowany jeszcze jak miał chyba 8 miesięcy. A ten milutki nie był kastrowany. Wszystko chyba zależy od charakteru zwierzaka.A kastrowali go rodzice? Może być taki z charakteru albo prędzej kwestia hormonów. Moi rodzice mają Zmorę 11 lat. Od 6 lat kocur upierdliwy pieszczoch, ale przed kastracją był pierwszym kotem, który bez powodu od tak ugryzł mnie w rękę bo tak. Łasił się, głaskałam go i nagle cap do kości. Nawet nie wiedziałam, że koty mają taką silną szczękę. Także dla dziecka kotek/ piesek, zależy jaki się charakterek trafi. Na pewno przy małym bobo odradzam chomiki (gryzą), tchórzofretki( gryzą i to jak i to drapieżnik, nie przytulanka, intensywny zapach, niszczycielskie w domu), ptactwo(kurz i chlamydia), króliki z niesprawdzonego źródła (e-coli), W sklepie zoologicznym moim ulubionym pytaniem rodziców było "a gryzie"?. Nie kurna memla... Wszystko ma zęby, mnie nawet ryba użarła
Koteczka01
Gratuluję Miło czytać takie dobre wieścii jaka duża już jestCiekawe ile mój będzie miał za tydzieńWszystko jest pięknie dzisiaj miałam połówkowe i nie ma żadnych widocznych wad i patologii 359gram naszego szczęścia [emoji173] według om 19+2, długości 19+6 a wagi... 20+3 [emoji4] mała kluseczka rośnie [emoji173] słodko zadarła paluszek u stópki do góry i dała się grzecznie zbadać bo z tym prędzej bywało ciężko [emoji12]
Celia89
Ze zwierzętami, tak jak z ludźmi. Za dużo zajęcy tu akurat Zosia, Salvador, Afrodyta, Popi i Koko.Ten co mu odbija i gryzie to był kastrowany jeszcze jak miał chyba 8 miesięcy. A ten milutki nie był kastrowany. Wszystko chyba zależy od charakteru zwierzaka.
Załączniki
Aguara
Zobacz załącznik 1009311widzę, że preglife najlepszy
Ja mam termin na 16 )) , choć orientacyjny bo pół roku nie miałam okresu więc oblicza y na podstawie wzrostu/wagi.
Celia89
Teraz te terminy wydają się dalekie i nierealne. Już w listopadzie zacznę histerię zdjęcieJa mam termin na 16 )) , choć orientacyjny bo pół roku nie miałam okresu więc oblicza y na podstawie wzrostu/wagi.
Aguara
Behemot rodziców jest okropny, zeby (białe, mocne, silne) mu wystają że ho ho, gryzie jeśli czegoś nie chce lub chce :-) niemniej jednak uważam że zwierzę nie jest maskotka i jest na prawach członka rodziny. Niektóre mają ciężki charakter i nie są słodziakami. Tłumaczyłam to wielokrotnie siostrzenicom i bratankowi. Moim dzieciom nie muszę, mają szacunek i jak kot nie chce to nie podchodzą. Tamte z kolei uważają że kot ma być zawsze gotów do zabawy/głaskania zależnie od ich woli. Myślę że charakter to jedno a postępowanie z kotem to drugie. Na Behcia też działa kapec ojca.Ten co mu odbija i gryzie to był kastrowany jeszcze jak miał chyba 8 miesięcy. A ten milutki nie był kastrowany. Wszystko chyba zależy od charakteru zwierzaka.
Aguara
A masz dzieci w domu?Teraz te terminy wydają się dalekie i nierealne. Już w listopadzie zacznę histerię zdjęcie
reklama
Celia89
Króliki to moje dzieci xd teraz będzie pierwsze.