reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja juz po odebraniu wynikow nifty polecialam na zakupy [emoji4][emoji4][emoji4] oczywiscie w kolorze niebieskim [emoji170][emoji170][emoji170]
Wozek zamówiony. Mebelki wybrane.
Zeby jakos tylko wytrzymać do stycznie bo wszystko mnie boli łupie ciągnie i spać mi sie chce

reklama
A ja niby już mam trójkę dzieci i wszystko powinnam mieć. To i tak zapewne kupię tonę nowych rzeczy Moje trzecie tez wszystko miało nowe. Bo po drugim mówiłam ze 3 nie będzie i wszystko oddałam

A ja niby już mam trójkę dzieci i wszystko powinnam mieć. To i tak zapewne kupię tonę nowych rzeczy Moje trzecie tez wszystko miało nowe. Bo po drugim mówiłam ze 3 nie będzie i wszystko oddałam

Be, moje dzieci mają 16 i 11 lat, heh nic po nich nie zostało :)))))

A ja odebralam wynik analizy pappa. Bo jakos mi śpoeszno nie bylo.
Z wieku 1:163
Z usg 1: 817
Po pappa 1:3267
A po nifty pro 1:1211078249

Jak dobrze ze od nifty zaczelam [emoji4][emoji4][emoji4]
A 29.08 mam połówkowe [emoji170]
Dajesz nadzieję, że pappa nie zawsze zwiększa ryzyko.Ja nadal czekam na wynik,a robione miałam 15.07. Ale ile masz lat?

A ja dalej walczę ze swoją psychiką.Nie mogę się przestawić że córeczka pozostanie tylko moim niespełnionym marzeniem.Będę mamą 3 chłopców.Na razie nie jestem w stanie się cieszyć.Zazdroszczę każdej mamie córeczki.Przykre ale silniejsze ode mnie.

A ja dalej walczę ze swoją psychiką.Nie mogę się przestawić że córeczka pozostanie tylko moim niespełnionym marzeniem.Będę mamą 3 chłopców.Na razie nie jestem w stanie się cieszyć.Zazdroszczę każdej mamie córeczki.Przykre ale silniejsze ode mnie.

Wiesz, w ciąży odczuwamy wszytko 100 razy bardziej... masz prawo mieć takie emocje, ale jestem pewna, że Ci przejdzie jak tylko go zobaczysz. Zresztą znam sytuacje kiedy było potwierdzone, że będzie na 100% chłopak, a tu zdziwienie przy porodzie ;)

Ja marzyłam o córce jak Ty i mam jedna córeczkę, ale w niebie. W aktualnej ciąży było mi wszystko jedno, byle było mi dane przytulić, no i wszystko idzie ku dobremu, też będzie chłopak :)

Mówię Ci z chłopakami nie jest źle Ja mam trzech. Teraz 4 ciąża i wątpię, żeby u nas dało radę dziewczynę. Jutro mam lekarza może coś mi już powie. Ale ogólnie to wisi mi czy to chłopiec czy dziewczynka.

Wiesz, w ciąży odczuwamy wszytko 100 razy bardziej... masz prawo mieć takie emocje, ale jestem pewna, że Ci przejdzie jak tylko go zobaczysz. Zresztą znam sytuacje kiedy było potwierdzone, że będzie na 100% chłopak, a tu zdziwienie przy porodzie ;)

Ja marzyłam o córce jak Ty i mam jedna córeczkę, ale w niebie. W aktualnej ciąży było mi wszystko jedno, byle było mi dane przytulić, no i wszystko idzie ku dobremu, też będzie chłopak :)

Przykro mi z powodu Twojej córeczki.Mój drugi synek też jest Aniołkiem.Potem urodziłam mojego 3 synka.Trzymam za Was kciuki teraz napewno wszystko będzie dobrze.

reklama
Dziewczyny czy któraś z was ma już skierowanie na badanie krzywej cukrowej? Ja dostałam od mojego gina skierowanie żeby na następną wizytę przynieść mu wyniki (20.08). To będzie dopiero 20 tc. Wszędzie czytam że badanie powinno się robić między 21 a 28 tyg...
ja miałam krzywa cukru robiona w 8/9 tyg ze względu na mozlieosc obciążenia cukrzyca i będę musiała też robić drugi raz :)

Do góry