Super. Ja dziś idę na wizytę miałam mieć 23 lipca ale wczoraj zemdlalam w sklepie i wymiotowalam. A w nocy bolal mnie brzuch. Umówiłam się dziś. Denerwuje sięJa mam dziś 14w3d i w nocy pierwszy raz poczułam [emoji170][emoji173][emoji170][emoji173][emoji170][emoji173]
Obudziłam sie ok 2 w nocy w pozycji na brzuchu. Wyciszona wczułam sie w brzuszek i tadaaam jest dzidziuś [emoji3059][emoji7][emoji3059][emoji7][emoji3059][emoji7][emoji3059]
reklama
agatka_ok
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie u mnie 15 +3 tc i to druga ciąża czujecie już ruchy dziecka? No bo ja myślałam że tak ale ty chyba jelita były.
Ja chyba też wtedy czułam i wczoraj(15tc6d) drugi raz[emoji7] a u mnie pierwsza ciąża i jakoś chyba nie mam wątpliwości że to to cudowne uczucie [emoji173]️
Zmiany pogody tak na nas działac mogą. Poza tym II trym to chodzenie po scianach zaburzona rownowaga potykanie o wlasne nogi itpSuper. Ja dziś idę na wizytę miałam mieć 23 lipca ale wczoraj zemdlalam w sklepie i wymiotowalam. A w nocy bolal mnie brzuch. Umówiłam się dziś. Denerwuje się
Oszczędzaj sie. Nie stresuj. Pij dużo wody. Śpij ile sie da [emoji8]
To może u mnie się coś złego dzieje ze nie czuję. Dziś wizyta
Synek 6.10cm [emoji170] wszystko na swoim miejscu.
Dostalam dalej do brania dupka, zapisała mi jodid chodziaz za 2 dni endokrynolog.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4
Dostalam dalej do brania dupka, zapisała mi jodid chodziaz za 2 dni endokrynolog.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4
Kurcze już znasz płeć? Mi na prenatalnych mówił że prawdopodobnie dziewczynka ale za szybko żeby coś powiedzieć. Z synem wiedziałam w 18 tc. Ciekawe czy dziś się dowiem
Synek 6.10cm [emoji170] wszystko na swoim miejscu.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4Zobacz załącznik 999757
Malinkaa123
Fanka BB :)
S
Ja odebrałam wyniki Pappy wszystko dobrze, nie mam żadnego podwyższonego ryzyka, ale się cieszę, no i to już drugi lekarz co powiedział że prawdopodobnie chłopak :-) najważniejsze że wszystko dobrze, w sobotę wizyta u gin :-)
super że poczułaś pierwsze ruchy i super chłopak na zdjęciu:-)❤ A to Twoja pierwsza ciaza ?Synek 6.10cm [emoji170] wszystko na swoim miejscu.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4Zobacz załącznik 999757
Ja odebrałam wyniki Pappy wszystko dobrze, nie mam żadnego podwyższonego ryzyka, ale się cieszę, no i to już drugi lekarz co powiedział że prawdopodobnie chłopak :-) najważniejsze że wszystko dobrze, w sobotę wizyta u gin :-)
Znam z DNA bo robiłam Nifty proKurcze już znasz płeć? Mi na prenatalnych mówił że prawdopodobnie dziewczynka ale za szybko żeby coś powiedzieć. Z synem wiedziałam w 18 tc. Ciekawe czy dziś się dowiem
Druga, po 21 latach [emoji12] ..ale to juz sie nie liczy, więc jakby pierwsza hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]S
super że poczułaś pierwsze ruchy i super chłopak na zdjęciu:-)[emoji173] A to Twoja pierwsza ciaza ?
Super ze wsio oki. Miałam racje ze bedzie dobrze [emoji16][emoji4][emoji7]
zuza9292
U mnie dzisiaj juz potwierdzila na 100% dziewczynke wedlug om 15+5 a usg 16+4 [emoji4] prenatalne 2 tygdnie temu miałam. Podobno mała olbrzymka [emoji85] u mnie waga w miejscu, ale ważne, że mała rośnie [emoji173]
Kurcze już znasz płeć? Mi na prenatalnych mówił że prawdopodobnie dziewczynka ale za szybko żeby coś powiedzieć. Z synem wiedziałam w 18 tc. Ciekawe czy dziś się dowiem
reklama
Malinkaa123
Gratuluję córeczki ❤U mnie dzisiaj juz potwierdzila na 100% dziewczynke wedlug om 15+5 a usg 16+4 [emoji4] prenatalne 2 tygdnie temu miałam. Podobno mała olbrzymka [emoji85] u mnie waga w miejscu, ale ważne, że mała rośnie [emoji173]Zobacz załącznik 999761