reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

No to tak jak mówisz, jakby 1 :-) no miałaś rację:-)
Zawsze mam racje [emoji6][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dzisiaj 15t3d i mam wrażenie że coś czuję od rana :huh: nie mam pewności, bo to pierwsza ciąża, ale ruchy jelit odczuwam inaczej. Dziewczyny z doświadczeniem, jak byście miały opisać gdzie się czuje te pierwsze muśnięcia? Okolice pępka, jajnika, całkiem niżej gdzie pęcherz,hmmm? :)
Miedzy łonowym a pępkiem. Ale w srodku. Ciężko sprecyzowax
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zazdroszczę tym którym udało się ustrzelić dziewczynkę.
Córeczka od zawsze była moim marzeniem, a będzie 3chłopak.Tak trudno mi się z tym pogodzić,że aż mi wstyd.
Ja chcialam chlopca. I jest [emoji170]
Ciesz się tez . 3 facetów. Bajaaa. Wieksza pociecha niz a dzwewczyn. Nie trzeba tak pilnowac ;)

reklama
Od kiedy sie dowiedziałam to śpie na boku z poduchą między nogami [emoji23] w nocu sie przylapalam na tym ze ległam na brzuszku
Na poczatku to jakby pękające bombelki lub cos jak motylek w brzuchu. W pierwszej ciazy czulam w 19tc. Teraz 14+1 i czasem cos jakby.. ale wydaje mi sie ze u mnie to jeszcze nie to. Raczej jelita ;P

Jak to @SalsaPL spisz na brzuchu? ;P [emoji16] ja to mam jakas chorą paranoje od 8 tc ze zgniote to dziecko i mecze sie na boku [emoji23][emoji23]

Według om 15 +3 ale ostatnio według usg dziecko jest starsze o tydzień.
Wydawało mi się że czułam ruchy takie bąbelki co jakiś czas nie codziennie. A od wczoraj nic. Przez to że się tak źle czułam wczoraj mam schize już.
Niektórzy nawet chyba ok 20 tc czuja pierwsze ruchy? Nie schizuj, to tez szkodzi :-) :) napewno wszystko jest ok.

reklama
Wazne jest Twoje zdrówko i maluszka. A widocznie nie chcialas wielkiego weselicha i sprawa sama sie rozwiązała. Teraz liczy sie twój spokoj a nie impreza.
Za to pomysł jak fajnie bedzie juz z dzidzią weselicho zrobić. Połączyc z chrzcinami. Super sprawa. Jeden koszt. A cóż za wspomnienia [emoji1][emoji3][emoji3059]
Racja. Na pewno zrobimy to bez stresu i zbędnego pośpiechu.
Nie pomogę bo ja dopiero 12+3 :-)
Ja też mam 12+3 :D

Do góry