reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja jestem w 16 tygodniu i nadal chodzę w normalnych rzeczach, choć wybieram te luźniejsze. Może w sierpniu jak się trochę powiększę czegoś poszukam ciążowego, ale przeraża mnie chodzenie po sklepach i szukanie pasujących spodni ciążowych...

Dziewczyny czy wy tez tak macie przy kichnieciu łapie was tępy ból z prawej lub lewej strony, bo ja już się boję kichać
Taaaaak tez tak mam :D wczoraj sie dowiedziwlqm.se podobno jak czuje sie ze nadchodzi kichniecie PODOBNO odwrocic glowe w bok, w prawo lub w lewo i ponoc to pomaga dzisiaj jeszcze nie kichalam wiec jeszcze nie mam tego potwierdzone na sobie :p

Ja już chodzę w ciazawych ciuchach

Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach w centrum handlowym z zamiarem kupna spodni i kilku bluzek ciążowych , bo już brzusio rośnie i normalne dżinsy są bardzo niewygodne . Mój cel to h&m. Nie wiem czy któraś z Was już ma za sobą takie zakupy ale mnie totalnie zaskoczyła rozmiarówka - mega zaniżona . Rozmiar 40 to takie 36 plus bardzo wąskie nogawki. Ja mam nogi szczupłe wiec dało radę. Ale co maja powiedzieć kobietki które są tęższe . Ja ostatecznie wzięłam rozmiar 44;) dobrze ze przez internet nie zamawiałam.
To ja bym musiała mieć 46-50 chodź zawsze mam 38-40 ale ja mam kita grubsze w ciucholadzie kupię sobie jakieś

reklama
Mam pytanko do mamusiek które miały cesarkę. Czy w drugiej ciąży odczuwacie jakieś ciągnięcia i kłucia w okolicach blizny po cięciu? Mnie ostatnio brzuch ostro wysadziło do przodu i mam właśnie takie dolegliwości... Martwię się jak to będzie później jak brzuch będzie duży. Naczytałam się o rozchodzeniu blizn i teraz panikuję...

Do góry