reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Zrobilam sobie dzis badania ma wlasną reke m.in tarczyce. Bo ostatnio wyszlo mi zle ft3.
No i wyobrazcie sobie ze znalazłam.powod.
Przy dobrym tsh i ft4, a wysokim ft3- niedobor jodu.
Wrzucam art na poczytanie. A na dole migawki plus tabsy z opisem. Moze sie przyda
Screenshot_20190711-223311_Chrome.jpeg
Screenshot_20190711-223901_Chrome.jpeg
Screenshot_20190711-225029_Chrome.jpeg
Screenshot_20190711-225058_Chrome.jpeg
Screenshot_20190711-225121_Chrome.jpeg

reklama
Zrobilam sobie dzis badania ma wlasną reke m.in tarczyce. Bo ostatnio wyszlo mi zle ft3.
No i wyobrazcie sobie ze znalazłam.powod.
Przy dobrym tsh i ft4, a wysokim ft3- niedobor jodu.
Wrzucam art na poczytanie. A na dole migawki plus tabsy z opisem. Moze sie przyda
Zobacz załącznik 997300Zobacz załącznik 997301Zobacz załącznik 997302Zobacz załącznik 997303Zobacz załącznik 997304
Tez to biore, ale 2 kapdulki na raz. Z moja skleroza zapomnialabym wziąć wieczorem

Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy. Ja do 3 -go miesiąca brałam: kwas foliowy, wit. D3, magnez. A tak poza tym to żurawinę, acard i zaax. Teraz jak skończyłam 3 miesiąc biorę Mama premium dha plus żurawinę , acard i zaax
997361

Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy. Ja do 3 -go miesiąca brałam: kwas foliowy, wit. D3, magnez. A tak poza tym to żurawinę, acard i zaax. Teraz jak skończyłam 3 miesiąc biorę Mama premium dha plus żurawinę , acard i zaax
Zobacz załącznik 997361
Hej, ja długo zastanawiałam się jakie witaminy brać i pomogło mi bardzo porównanie na stonie Pana tabletki: Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Zakupiłam omegamed optima forte, w aptece okolo 90 zl kosztuje a w necie znalazłam za 47 zl;)

Tez to biore, ale 2 kapdulki na raz. Z moja skleroza zapomnialabym wziąć wieczorem
Dzis zapitalam po ten dopelhertz. Ma wszystko
Zobacz załącznik 997361
Ja wlasnie bralam/ biore to. Okazuje sie że nie ma jodu w wystarczajacej dawce !

Ja biorę symvital mama, kosztuje Ok 40 zł na miesiąc. Zawiera i kwas foliowy i dha, jod, żelazo i magnez, także mam zamiar brać go przez całą ciąże jak i później podczas karmienia.

reklama
Do góry