reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Jestem po wizycie. Na razie sam pęcherzyk jest. Z ostatniej miesiączki niby jest 6+0 A z usg 5+3 tydzień, ale na szczęście wszystko w porządku. Zaczynam się powoli cieszyć i zaczyna dochodzić do mnie ze to jestem w ciąży.
Jaki duży masz pęcherzyk?

reklama
Jestem po wizycie. Na razie sam pęcherzyk jest. Z ostatniej miesiączki niby jest 6+0 A z usg 5+3 tydzień, ale na szczęście wszystko w porządku. Zaczynam się powoli cieszyć i zaczyna dochodzić do mnie ze to jestem w ciąży.
Ja tez mam dziś 6+0 :D to dobrze, ze nie poszłam jeszcze, bo nie chciałabym zobaczyć samego pęcherzyka. Kiedy teraz idziesz?

Tez zrobiłam dziś betę i mam 1815 (myślałam, ze to dużo, ale widzę, ze są tu lepsze wyniki haha). Ja sobie porównałam do mojej bety ze stycznia, kiedy miałam puste jajo płodowe. W styczniu w tym samym 35 dc miałam wynik 775. Nie wiem w sumie czy jest sens porównywać te wyniki, ale jakoś się ucieszyłam, ze teraz jest wyższa
Będzie dobrze, zobaczysz ;)

Hej dziewczyny dołączam do ekipy ;) Jestem mamą dwóch dziewczynek w wieku 8 i 5 lat. Teraz 3 bejbi chociaż nie do końca planowane co mnie przeraża..mam 33 lata i też mam sporo obaw co do swojego wieku :( czy jest mamusia w podobnym wieku co ja?

reklama
Dziewczyny które mają już dzieci, kiedy chcecie powiedzieć starszakom o rodzeństwu? Ja chyba zaczekam do po pierwszej wizyty ☺️ nie mogę sobie wyobrazić radości mojego synka, że jego największe marzenie się spełniło

Do góry