reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

U mnie ból piersi i podbrzusza troszkę silniejszy niż na okres, który powinnam dostać dzis, aplikacja pokazuje początek 5 tygodnia...

reklama
Koteczka01

Gdzie szukałaś informacji na temat testu i w jakiej placówce robisz?
Planuję w placówce, która nazywa się Laboratorium testDNA Sp z o.o., mają placówki w całej Polsce. Informacji poszukałam w necie, co jest dostępne, jaki jest zakres badań i gdzie można zrobić. Cena tych wszystkich badań genetycznych wysoka, ale co poradzić jak trzeba to trzeba;)

dzięki :) mają placówkę niedaleko mojego miasta. Tak cena wysoka ale lepiej mieć pewność, że wszystko ok. W którym tygodniu planujesz? Można już od 10tego. Ja jak będę u swojego lekarza to wypytam bo też żeby za wcześnie nie zrobić.

reklama
dzięki :) mają placówkę niedaleko mojego miasta. Tak cena wysoka ale lepiej mieć pewność, że wszystko ok. W którym tygodniu planujesz? Można już od 10tego. Ja jak będę u swojego lekarza to wypytam bo też żeby za wcześnie nie zrobić.
Najpierw lekarz musi określić mi wg usg wiek, bo te badania robi się od 10 tygodnia, ale wiek nie można do nich określać z @ tylko trzeba określić z usg, bo np. owulacja mogła się przesunąć i ciąża jest trochę młodsza i wtedy nie będzie we krwi wystarczającej ilości materiału dna dziecka do badań. Planuję zrobić ok. 11 tygodnia:)

Do góry