reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Moja córka wie ale nie wiem czy do niej doszło bo mało co nas słucha. Ja mam 29 lat w tym roku
Koteczka01
Też będę wykonywać test NIFTY PRO.hehe a ja zawsze byłam schizolem .... zastanawiam się nad testami NIFTY i pewnie je wykonam. Narazie na spokojnie czekam na pierwszą wizytę mam 20stego maja.
milka181
Zaangażowana w BB
to jesteśmy razemTeż będę wykonywać test NIFTY PRO.
Koteczka01
Już chciałabym wiedzieć, że wszystko jest dobrze i cieszyć się na spokojnie tą ciążą.to jesteśmy razem
milka181
Zaangażowana w BB
dokładnie mam to samo ..Już chciałabym wiedzieć, że wszystko jest dobrze i cieszyć się na spokojnie tą ciążą.
milka181
Zaangażowana w BB
Koteczka01
Planuję w placówce, która nazywa się Laboratorium testDNA Sp z o.o., mają placówki w całej Polsce. Informacji poszukałam w necie, co jest dostępne, jaki jest zakres badań i gdzie można zrobić. Cena tych wszystkich badań genetycznych wysoka, ale co poradzić jak trzeba to trzeba
reklama
Koteczka01
Najpierw lekarz musi określić mi wg usg wiek, bo te badania robi się od 10 tygodnia, ale wiek nie można do nich określać z @ tylko trzeba określić z usg, bo np. owulacja mogła się przesunąć i ciąża jest trochę młodsza i wtedy nie będzie we krwi wystarczającej ilości materiału dna dziecka do badań. Planuję zrobić ok. 11 tygodniadzięki mają placówkę niedaleko mojego miasta. Tak cena wysoka ale lepiej mieć pewność, że wszystko ok. W którym tygodniu planujesz? Można już od 10tego. Ja jak będę u swojego lekarza to wypytam bo też żeby za wcześnie nie zrobić.