Jaki duży masz pęcherzyk?Jestem po wizycie. Na razie sam pęcherzyk jest. Z ostatniej miesiączki niby jest 6+0 A z usg 5+3 tydzień, ale na szczęście wszystko w porządku. Zaczynam się powoli cieszyć i zaczyna dochodzić do mnie ze to jestem w ciąży.
reklama
Ciaprok84
Aktywna w BB
Jestem po wizycie. Na razie sam pęcherzyk jest. Z ostatniej miesiączki niby jest 6+0 A z usg 5+3 tydzień, ale na szczęście wszystko w porządku. Zaczynam się powoli cieszyć i zaczyna dochodzić do mnie ze to jestem w ciąży.
Ooo czyli jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu. Superrr
mohaaa
Fanka BB :)
Ja tez mam dziś 6+0 to dobrze, ze nie poszłam jeszcze, bo nie chciałabym zobaczyć samego pęcherzyka. Kiedy teraz idziesz?Jestem po wizycie. Na razie sam pęcherzyk jest. Z ostatniej miesiączki niby jest 6+0 A z usg 5+3 tydzień, ale na szczęście wszystko w porządku. Zaczynam się powoli cieszyć i zaczyna dochodzić do mnie ze to jestem w ciąży.
Teraz idę 17.05 do tej u której już będę do końca prowadziła.Ja tez mam dziś 6+0 to dobrze, ze nie poszłam jeszcze, bo nie chciałabym zobaczyć samego pęcherzyka. Kiedy teraz idziesz?
7,4mmJaki duży masz pęcherzyk?
Ja miałam tsh około 4.3 dokładnie nie pamiętam. Dzisiaj na wizycie lekarz przepisał mi dzisiaj eutyrox 50Byłam dziś na becie (7034!) i przy okazji zrobiłam sobie tsh.. 1,8 to coś poważnego?
Będzie dobrze, zobaczyszTez zrobiłam dziś betę i mam 1815 (myślałam, ze to dużo, ale widzę, ze są tu lepsze wyniki haha). Ja sobie porównałam do mojej bety ze stycznia, kiedy miałam puste jajo płodowe. W styczniu w tym samym 35 dc miałam wynik 775. Nie wiem w sumie czy jest sens porównywać te wyniki, ale jakoś się ucieszyłam, ze teraz jest wyższa
mohaaa
Fanka BB :)
Mam nadzieje, bo nie wyobrażam sobie, ze mogłabym przechodzić jeszcze raz przez takie bolesne poronienie, a później łyżeczkowanie...Będzie dobrze, zobaczysz
milka181
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dołączam do ekipy Jestem mamą dwóch dziewczynek w wieku 8 i 5 lat. Teraz 3 bejbi chociaż nie do końca planowane co mnie przeraża..mam 33 lata i też mam sporo obaw co do swojego wieku czy jest mamusia w podobnym wieku co ja?
reklama