Mojego ale jak widzisz jeszcze odpisuje. Czyli żyyyyje. [emoji23][emoji23][emoji23] Nie panikuje.
Dotyczy to mojego wyniku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dotyczy to mojego wyniku?
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cud.Mojego ale jak widzisz jeszcze odpisuje. Czyli żyyyyje. [emoji23][emoji23][emoji23] Nie panikuje.
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cudMojego ale jak widzisz jeszcze odpisuje. Czyli żyyyyje.Nie panikuje.
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cud.
Dzieki za wsparcie. Juz nie bede, obiecuje popraweNo to tym bardziej nie stresuj sie. Dzidzi tego nie lubi. Pusc muzyczke. Nogi do miski. I tuptaj dla relaksu. Tylko nie zalej podlogi
Ja tez sie x czasu staralam. Tez mialam swoje przezycia, straty itp. Dluga historia. Ale liczy sie to co dzis.
Wiec nie panikuj
No to masz z głowy a kiedy wybierasz sie na zwolnienie ?Powiedziałam dziś o ciąży szefowi...ufff z głowyPogratulował, powiedział, że przyjmie kogoś na zastępstwo. Dobrze, że mam to już za sobą
Gin chciała mi dać już wczoraj zwolnienie i nie chciała mnie wypuścić z gabinetu bez zwolnienia. W końcu przekonałam ją, że przyjdę za tydzień, ale w rejestracji zapisałam się na wizytę za 2 tygodnie 16 czerwca. No i wtedy chyba pójdę, bo na pewno gin mnie wie wypuści do pracy na budowie.No to masz z głowy a kiedy wybierasz sie na zwolnienie ?