reklama
marta021993
Fanka BB :)
A ktory tydzień? Ja już się nie mogę doczekać [emoji7]Ja delikatne muskanie tak jakby motyl w brzuchu siedział, czuję wczesniej bo to 3 ciąża
Malami1303
Teraz 12tcA ktory tydzień? Ja już się nie mogę doczekać [emoji7]
marta021993
Ja 12t5d...ciekawe ile przyjdzie mi jeszcze czekać na to laskotanie [emoji177]Teraz 12tc
Ostatnia edycja:
Malinkaa123
No u mnie też już widać mała kuleczke, a jestem 10+3 :-)Mamusie, ktore sa w 9 tc i wzwyz.
Macie brzuszki? Mi robi sie juz po malu pileczka
Ja jestem w 12 tc a wyglądam jak bym była w 5 miesiącu.
Mam to samo Przepuszczają mnie w kolejkach Jak pytałam lekarza czy on napewno wszystko dobrze obejrzał i czy tam jakiś dwóch bejbików nie ma. To mówił ze jest jakiś hormon co rozluźnia mięśnie. I po prostu sadło mi widać
Karola1322
Też chodzę co chwilę rano dałam do pojemnikaja juz 14 tydzień i widać widać, nie da sie ukryć dziewczyny jutro ide na badanie krwi i oddać próbkę moczu. W nocy co dzień budzę sie na sikanie. I nie wiem jak to ugryźć jutro, czy pobrać próbke to totalnie ranna koło 7.00 (a nie ma tego duzo) czy jednak tak jak się budzę w nocy 4-5 nad ranem. Jak Wy ten temat ugryzłyście?
Karola1322
Ja się czasem zastanawiam co mnie szturcha a po dziejszym usg to bardziej było coś czuć albo jelitaJa delikatne muskanie tak jakby motyl w brzuchu siedział, czuję wczesniej bo to 3 ciąża
reklama
Malinkaa123
A masz zdjęcie z usg ? Tam przy wymiarach masz jakiemu tygodniowi odpowiada wielkość:-)