reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
To ja myślałam, że mam dużo DNA płodowego jak na tydzień ciąży, a widzę Ty jesteś lepsza ;)
Pamiętam jaki to był stres, gdy otwierałam wynik i jaka radość gdy okazało się, że wszystko dobrze i dziecko zdrowe. I taki bonus, że chłopiec, bo akurat bardziej chciałam chłopca (choć mój M miał nadzieję na dziewczynkę;)). Ale najważniejsze, że zdrowe:-D

Tak czy inaczej, nie potrzebnie sie kolezanka doszukuje czegos złego :)
Mnie dzis wyszla zle " co druga" pozycja. I jakbym sie opierala na diagnozie netowej to juz łopatologia .
Liczy sie ogólne podsumowanie a nie pojedyncze. I to najważniejsze.
Tylko, że przy tych badaniach wynik ujemny nie oznacza dokładnie 0. Takie są normy:
0 - 6 AU/ml - wynik ujemny (negatywny)
6- 10 AU/ml - wynik wątpliwy
powyżej 10 AU/ml - wynik dodatni (pozytywny)

Mi też wykryli w piątek bakterie w moczu, ale ja akurat mam jakieś zapalenie pęcherza. Piję sok żurawinowy i powtarzam badania za tydzień.

reklama
Do góry