Balbinka30
Fanka BB :)
Ja mam za 1,5 godzi usg genetyczne, stresuję się okropnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I Ty jeszcze w domu? Koło mnie na łóżku szpitalnym już 3 dziewczyny z plamieniami leżały, jedna miała małą kropeczkę i leżała. Wszystkie początek ciąży przed 12tg.razem ze mną. Duphaston, bezwzglednie leżeć i obserwować.Boli tylko trochę u dołu. Termin miesiączki to nawet niewiem kiedy biegunki nie mam. Krwiaka też nie było
Bedzie dobrze kochana,3mamy kciuki;*Ja mam za 1,5 godzi usg genetyczne, stresuję się okropnie
W domu jestem.. Przeszło.. Tak sprawdzałam dziś by miałam drugi dzień okresu jutro wizytaI Ty jeszcze w domu? Koło mnie na łóżku szpitalnym już 3 dziewczyny z plamieniami leżały, jedna miała małą kropeczkę i leżała. Wszystkie początek ciąży przed 12tg.razem ze mną. Duphaston, bezwzglednie leżeć i obserwować.
Jestem wreszcie w domu. Plamienia prawie ustały, mam brać Luteinę i się oszczędzać. Ale ja miałam problem z zatwardzeniem, aż czopek dostałam. Myślałam, że tą kupe urodzę. Nikomu nie życzę.
Fajne mam te dzieciątko. To już 10 tydzień, a lekarka powiedziała, że z obserwacji przeróżnych usg w tak wczesnym wieku ciąży, była w stanie mi powiedzieć płeć dziecka bo widzi zasadniczą różnicę przy pupie dziecka. Powiedziała, że to synuś, ciekawe, czy ma rację
Nie, bo lekarz powiedział że to przez źle pobrany mocz miałam liczne bakterie. Posiew wyszedł ok@Bratka A bralas cos na te bakterie ?