miniminivv
Zaangażowana w BB
A idź.. godzinę temu zjadłam 10 pierogów, od tamtej pory ciagle myśle o jabłku, które mam w torbie
Też właśnie zjadłam 8 pierogów i mało mi.
Chyba pizza wjedzie na kolację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A idź.. godzinę temu zjadłam 10 pierogów, od tamtej pory ciagle myśle o jabłku, które mam w torbie
Zdrowe odżywianie przede wszystkim! Żeś mi smaka teraz narobiła.. fakt, że w sobotę zjadłam taka mega pyszna! Ale dziś tez bym wciągnęłaTeż właśnie zjadłam 8 pierogów i mało mi.
Chyba pizza wjedzie na kolację
Wczoraj po zupie pomidorowej.. za to czuje intensywniej moje refluksowe problemy..A czy macie zgagę? Ja mam zgagę nawet po wodzie. I nie wiem jak sobie z tym poradzić nie biorąc leków
Może spróbuj zimne mleko albo podobno migdały też pomagają.A czy macie zgagę? Ja mam zgagę nawet po wodzie. I nie wiem jak sobie z tym poradzić nie biorąc leków
A czy macie zgagę? Ja mam zgagę nawet po wodzie. I nie wiem jak sobie z tym poradzić nie biorąc leków
Mój mąż na pewno, gdy tyko będzie taka mozliwosc, będzie ze mną chodził nie wiem od którego tyg, jak lekarz pozwoliMam takie pytanie.
Czy wasi partnerzy bada chodzić z wami lub chodzili w poprzednich ciążach do ginekologa? Jak tak to od którego tygodnia?