Ja przedwczoraj i wczoraj czułam się fatalnie. Miałam mdłości nawet w nocy. Piersi strasznie bolały. I do tego ból głowy. Na szczęście dzisiaj jest lepiej. Jak tylko co chwilę jem to czuję się dobrzeJa póki co mam mdłości teraz rzadziej niż tydzień temu. Ale siedzę już prawie 10h w pracy i na głowę już dostaje, a tu jeszcze dwie trzeba wytrzymać
reklama
Koteczka01
Fanka BB :)
Ale strasznie długo pracujesz...Ja póki co mam mdłości teraz rzadziej niż tydzień temu. Ale siedzę już prawie 10h w pracy i na głowę już dostaje, a tu jeszcze dwie trzeba wytrzymać
Ja też długo, ale część robię w domu, a to zawsze lepiej niż siedzieć w pracy.
miniminivv
Zaangażowana w BB
Ja przedwczoraj i wczoraj czułam się fatalnie. Miałam mdłości nawet w nocy. Piersi strasznie bolały. I do tego ból głowy. Na szczęście dzisiaj jest lepiej. Jak tylko co chwilę jem to czuję się dobrze
Właśnie zjedzenie czegokolwiek też podobno ratuje. Czytałam, że rano warto zjeść np. biszkopt albo sucharka jeszcze przed wstaniem z łóżka.
Mnie bolą piersi, najgorzej w nocy i nad ranem. Kiepsko też śpię.
A tam tylko raz na 2 tyg mam 12h jakoś się przemęczę dopóki nie powiadomię pracodawcy o ciąży później tylko 8h się należyAle strasznie długo pracujesz...
Ja też długo, ale część robię w domu, a to zawsze lepiej niż siedzieć w pracy.
Moje wstawanie rano już trwa pół godziny to z podjadaniem biszkoptów z godzinę zejdzie ja zależy od dnia. Czasem padam w trzy sekundy i trzęsienie ziemi by mnie nie obudziło. Zazwyczaj śpię w stoperach, bo taka wyczulona na dźwięki jestem, a od tygodnia zdarza się, że zakładam je tylko jak nie mogę zasnąć.Właśnie zjedzenie czegokolwiek też podobno ratuje. Czytałam, że rano warto zjeść np. biszkopt albo sucharka jeszcze przed wstaniem z łóżka.
Mnie bolą piersi, najgorzej w nocy i nad ranem. Kiepsko też śpię.
Kurczę, to nieźle widzę.. jak jestem w pracy to bym jadła co 5 min.. w domu tak nie mamJa przedwczoraj i wczoraj czułam się fatalnie. Miałam mdłości nawet w nocy. Piersi strasznie bolały. I do tego ból głowy. Na szczęście dzisiaj jest lepiej. Jak tylko co chwilę jem to czuję się dobrze
Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Są takie Kropelki imbifem, dodać kilka do wody lub herbaty rano i działają cuda na mdłości.
miniminivv
Zaangażowana w BB
Kurczę, to nieźle widzę.. jak jestem w pracy to bym jadła co 5 min.. w domu tak nie mam
Ja całe życie jestem głodna
Teraz mam knura jak podczas PMS
A idź.. godzinę temu zjadłam 10 pierogów, od tamtej pory ciagle myśle o jabłku, które mam w torbieJa całe życie jestem głodna
reklama
A czy macie zgagę? Ja mam zgagę nawet po wodzie. I nie wiem jak sobie z tym poradzić nie biorąc lekówJa całe życie jestem głodna